Sterren op TV
Moïse Trustfull Celia van Dam GTST

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 16 augustus 2023

Moïse Trustfull is Celia van Dam in GTST

Moïse Trustfull gaat Celia van Dam spelen in GTST. De dochter van Quinty en Orlando Trustfull heeft de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden overtuigd van haar kwaliteiten en dat leverde haar haar eerste rol op voor de camera. De talentvolle Moïse maakte het nieuws met betrekking tot het meespelen in GTST hoogstpersoonlijk bekend in RTL Boulevard.

Moïse Trustfull is Celia van Dam in GTST

Moïse Trustfull is Celia van Dam in Goede Tijden, Slechte Tijden. De nu 21-jarige dochter van Quinty en Orlanda vertelde in RTL Boulevard alvast het één en ander over haar rol in GTST. “Heel gaaf, dit is echt waanzinnig. Ik keek het eigenlijk al heel mijn leven en dat je uiteindelijk hier een rol in hebt, dat is fantastisch. Een meisjesdroom”, vertelde ze dan ook vol trots. “Mijn eerste scene was met Buddy (Vedder) en Jette (van der Meij) en bij Jette dacht ik: Oh, dat is Laura, oh shit, ik weet eigenlijk helemaal niet hoe ze echt heet.”

Moïse beschreef ook wie Celia van Dam precies is. “Celia is een heel leuk en lief meisje, maar ook wel een beetje eigenwijs. Ze werkt nu in de Rozenboom, daar moet ze veel leren want ze wil later een eigen hotel beginnen”, aldus Trustfull. Vanaf 3 maart 2017 zit Moïse in GTST.

Wie is Moïse Trustfull?

Moïse Trustfull is met haar 21 jaar nog enorm jong, maar dat betekent zeker niet dat ze de laatste jaren stil heeft gezeten. Al vanaf haar dertiende is Moïse bezig met haar eigen sieradenlijn. Onder ByMoise verkoopt de jongedame haar eigen sieraden en accessoires. Het was een hobby waar ze in 2012 mee begon op het strand van Mallorca. Daar werden de eerste gevlochten armbandjes gecreëerd.

Naast haar werkzaamheden voor ByMoise, is Moïse ook altijd druk geweest met school. Sinds kort komt daar ook acteerwerk bij. Ze volgde de opleiding van filmacteur. Iets wat Trustfull overigens ook gemeen heeft met haar moeder, is dat ze haar hart is verloren aan een voetballer. In het geval van Moïse is dat Damian van Bruggen, voetballer van PSV. Van Bruggen was de vriendin van Moïse Trustfull, maar inmiddels is de relatie verbroken.

Moïse Trustfull is te volgen via Instagram en Facebook.