Sterren op TV
Angela van Hulten moeder Justin Kluivert

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

De moeder van Justin Kluivert, zoon van Patrick

Angela van Hulten is de moeder van Justin Kluivert. Het jonge talent van Ajax debuteerde op 15 januari 2017 in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-3-overwinning) onder het toezicht oog van zijn moeder. Patrick Kluivert is de vader van Justin.

Angela van Hulten, moeder van Justin Kluivert

Angela van Hulten werd op 5 mei 1999 moeder van Justin Kluivert. Patrick Kluivert was de vader. Justin Kluivert was niet het eerste kind van Angela van Hulten. Ze werd in 1997 moeder van Quincy. Daarna kwam Justin dus en in 2001 werd Ruben geboren. Angela van Hulten en Patrick Kluivert trouwden in 2000 met elkaar, maar in 2004 liep het huwelijk spaak. De moeder van Justin verdween daarna echter niet uit de publiciteit. Door de doorbraak van haar zoon Justin bij Ajax neemt de aandacht de laatste maanden juist weer toe voor moeder Angela.

Ondanks dat de ouders van Justin zijn gescheiden hield hij goed contact met zowel zijn vader Patrick als moeder Angela. In de Volkskrant liet hij eens weten dol te zijn op zijn moeder. “Ze betekent alles voor me. Ik woon bij haar, mijn ouders zijn gescheiden. Elke ochtend staat er bijvoorbeeld brood klaar of ze maakt een afspraak voor me bij de tandarts. Daardoor kan ik rustig mijn ding doen met voetbal en school.”

Moeder van Justin Kluivert in moeilijkheden

De aandacht die de moeder van Justin Kluivert in de pers kreeg was echter niet altijd positief. Zo reageerde Angela niet heel positief op het nieuws dat haar ex Patrick in Rossana Lima een nieuwe vlam had ontmoet. Toen de moeder haar kinderen Justin, Ruben en Quincy ging ophalen liep ze ook Rossana Lima tegen het lijf. Dat ontaarde in een vechtpartij, waarna Lima aangifte deed tegen Angela van Hulten. Ook daarna kwam Van Hulten in aanraking met justitie. Ditmaal werd een gevangenisstraf tegen haar geëist, omdat ze medeplichtig werd bevonden aan het witwassen van crimineel geld, door haar vriend Danny K. Ook in die relatie beviel Angela nog van een kind.

Inmiddels is Angela van Hulten dus gewoon op vrije voeten en kon ze dus aanwezig zijn bij het debuut van haar zoon Justin Kluivert in het eerste elftal van Ajax. Dat deed hij in de eerste wedstrijd na de winterstop van het seizoen 2016/2017, tegen PEC Zwolle. In de eerste helft viel Justin Kluivert in voor de geblesseerd geraakte Younes. Justin liet een goede indruk achter en vierde na afloop van de wedstrijd zijn debuut met zijn moeder.

Vriendin Justin Kluivert

Justin Kluivert heeft al een vriendin. Ondanks zijn jonge leeftijd gaat het Justin dus al vlot voor de wind. Sportief is hij succesvol en dus ook in de liefde. Met Kerst 2016 deelde hij een foto op Instagram met zijn vriendin. Ook zij was aanwezig bij het bijzondere moment in Justin Kluivert’s carrière, zijn debuut in de Eredivisie. Hoe lang Kluivert en zijn vriendin al samen zijn is niet bekend. Zelfs haar naam blijft nog even geheimzinnig, maar nu hij is doorgebroken bij Ajax kan een introductie van zijn vriendin ook niet lang meer uitblijven.

????

Een foto die is geplaatst door Justin Kluivert (@justink_) op