Sterren op TV
M'lissa Melissa Engelhart The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

M’lissa Melissa Engelhart in The Voice of Holland

M’lissa doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres, wiens echte naam Melissa Engelhart luidt, heeft al een flinke carrière in de muziekwereld opgebouwd. Toch is ze nog niet klaar en hoopt ze nog veel meer te bereiken in haar carrière. Nu doet ze dan ook mee aan The Voice of Holland.

M’lissa in The Voice of Holland

M’lissa is te zien in The Voice of Holland. De zangeres heeft voor haar Blind Audition gekozen voor het liedje Feel It Still van Portugal. The Man. Daarmee hoopt ze de juryleden Ali B, Lil Kleine, Anouk en Waylon voor zich te winnen.

In de ochtend voordat haar auditie werd uitgezonden, mocht M’lissa al langskomen bij Radio 538 in de ochtendshow Evers Staat Op. Ook daar zong ze haar Blind Audition en viel het al direct op dat Melissa zeker het één en ander in huis heeft.

M’lissa en muziek

M’lissa is al van jongs af aan bezig met muziek. “Ik heb al mijn moed bij elkaar verzameld om toch maar eens een Blind Audition te gaan doen.” Het is voor haar overigens niet de eerste keer dat ze meedoet aan een talentenjacht. Toen ze elf was, deed ze mee aan het Junior Songfestival. Ze behaalde de finale. “Precies tien jaar geleden, dus ik dacht laten we het tien jaar later nog maar een keer proberen.”

M’lissa weet precies wat ze de komende jaren wil bereiken. “Mijn droom is om eigenlijk iedere dag dit te doen. Mensen verblijden met mijn muziek”, vervolgde ze. Inmiddels is zelfs het sushi-restaurant van de familie daarvoor aan de kant gezet. “Wij hadden met zijn allen een soort sushi-restaurant waar we met het hele gezin werkte. Op een gegeven moment werd mijn vader ziek en toen hebben we besloten dat we allemaal iets anders wilden doen…”

“En ik ga verder met muziek. Omdat papa kanker kreeg, toen zijn we allemaal stil gaan staan wat we nou eigenlijk wilden doen. En papa’s droom was ook altijd om met zingen door te breken en toen hebben we besloten dat we nou gewoon mijn droom gaan waarmaken. Dus vandaar dat ik vandaag eindelijk hier sta.” Sinds een paar maanden is haar vader helemaal schoon en jaagt M’lissa haar droom na in de muziekwereld.

M’lissa is te volgen via Instagram en Facebook.