Sterren op TV
Chaline Drost Queens of the Jungle

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 november 2016

Laatst Geüpdatet: 9 november 2016

Mitchell van Yperen en Jesper van Dinter uit Lekker Slim

Mitchell van Yperen en Jesper van Dinter behoren tot de deelnemers van Lekker Slim. Het duo gaf via Instagram al te kennen mee te zullen doen aan het programma waarin getest wordt of het zij de nodige vragen kunnen beantwoorden. Daarmee is het niet alleen de bedoeling dat ze antwoord geven, maar dat ze ook nog eens de weg naar dat antwoord toe uitleggen. En dat levert, gelukkig voor ons, hilarische televisie op.

Mitchell van Yperen in Lekker Slim

Mitchell van Yperen is één van de mannen die meedoet aan Lekker Slim. Deze jongeman is afkomstig uit Rotterdam, maar heeft zijn thuis tegenwoordig in Mijnsheerenland. Uit het Instagram-profiel van Mitchell valt op te maken dat hij graag de nodige festivals en feestjes bezoekt. Verder is hij in het dagelijks leven werkzaam bij Nettorama.

In het verleden ging Van Yperen naar RSG Hoeksche Waard. Of hij daar veel is opgestoken, gaan we merken bij Lekker Slim. De 23-jarige Mitchell is sinds de zomer dit jaar overigens ook op liefdesgebied gelukkig. Hij heeft sinds 4 juli 2016 een relatie met Martin Koa.

Mitchell van Yperen is te volgen via Instagram en Facebook.

Jesper van Dinter in Lekker Slim

Mitchell van Yperen vormt een team samen met zijn goede vriend Jesper van Dinter. In aanloop naar de eerste aflevering van Lekker Slim plaatste Van Dinter vol trots een foto op zijn Instagram-profiel waarop we zagen dat Mitchell en hij een eigen kleedkamer hadden gekregen bij het programma. Of de heren ook goed gescoord hebben, is nog niet bekend.

Wat wel bekend is, is dat ook Jesper afkomstig is uit Rotterdam en dat hij bij zijn post plaatste: “Zo dom zijn we niet.” Inmiddels zijn wij dan ook erg benieuwd geworden naar hoe goed Jesper en Mitchell het zullen doen in Lekker Slim. We rekenen niet alleen op goede antwoorden, maar ook op een keurige uitleg. De 23-jarige Jesper werkt overigens met dementerende ouderen.

Jesper van Dinter is te volgen via Instagram en Facebook.

Mitchell van Yperen

Jesper van Dinter