Sterren op TV
Mitchell Thijs The Voice Kids

Mitchell Thijs in The Voice Kids

Mitchell Thijs doet een gooi naar The Voice Kids. Mitchell is twaalf jaar oud en wil er graag alles aan doen om te laten merken dat hij naast zijn liefde voor rugby ook fantastisch kan zingen. Zijn stem brengt hem in ieder geval naar de Battles van The Voice Kids.

Mitchell Thijs in The Voice Kids

Mitchell Thijs doet mee aan The Voice Kids. De twaalfjarige zanger wil maar al te graag laten horen wat hij in huis heeft. “Ik doe mee aan The Voice Kids, omdat ik het heel leuk vind als iedereen mij kent.” Al van jongs af aan zit hij op toneelles en sindsdien is hij dolgraag aan het zingen. Voor Mitchell was het echter niet altijd makkelijk. “Vroeger werd ik vaak gepest om mijn haarkleur. Dan zeiden ze: ‘Rooie en vuurtoren’. Rugby is een sport voor mij als ik allemaal dingen heb meegemaakt, dan kan ik het daar uitleven.”

Mitchell Thijs koos voor een liedje van Bruno Mars tijdens zijn Blind Audition. De super enthousiaste jongeman zong het liedje Locked Out Of Heaven. Hij kreeg daarmee de stoelen van drie coaches om. Mitchell mocht kiezen tussen Ali B, Ilse De Lange en Douwe Bob. Mitchell koos uiteindelijk voor Ali B.

Mitchell Thijs is te volgen via Instagram en Facebook.