Sterren op TV
Mitch Lodewick Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Mitch Lodewick is energiek en sexy in Idols

Mitch Lodewick weet in Idols 2017 direct veel indruk te maken. De zeventienjarige student uit Aalter swingt erop los met het nummer ‘Sexy als ik Dansen’ van Nielson. Het brengt hem dan ook fluitend door de audities van Idols.

Mitch een familiemens

De student Sport & Bewegen is een echt familiemens. Voor de eerste ronde van Idols heeft Mitch Lodewick dan ook zijn volledige familie meegenomen. “Zij betekenen veel voor mij. Door alles dat ik mee maak met mijn familie kan ik nog meer emotie in mijn muziek leggen. En dat vind ik fijn.”

Het zorgt voor het juiste resultaat, of beter gezegd raakt Mitch direct de juiste snaar. Hij begeleid zichzelf op de gitaar en maakt het een hele vrolijke bedoening. Dat is dan ook precies wat hij als commentaar krijgt van de jury. Martijn Krabbé opent het bal.

Mitch Lodewick heeft alles voor een Idol

“Dit is te gek, wat een lekkere energie.” Jamai is vooral enthousiast over zijn gitaarspel. “De beste slag op gitaar van vandaag.” De overige leden van de jury zijn ook lovend. “Een mooie stem met een snikje, dat maakt het nummer nog extra sexy. Je hebt alles in huis om een idol te worden.”

En: “Wat een waanzinnige controle in gitaarspel. Je ziet er goed uit, dus ik ben blij dat je hier bent.” Mitch Lodewick gaat dan ook overtuigend verder in de talentenjacht. Zelf was hij er nog vrij nuchter onder. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Dat motto was bij zijn familie nog niet helemaal doorgedrongen, want die gingen totaal uit hun plaat toen bleek dat Mitch door was.

Mitch Lodewick van Idols is te volgen op Facebook en Instagram.