Sterren op TV
miss montreal

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 september 2015

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Miss Montreal is stotterende Sanne Hans

Just a Flirt is waardoor we Miss Montreal hebben leren kennen, toch? Niet dus! Wat als Sanne Hans nooit het reclamespotje voor Slankie (kaas) in had mogen zingen? Zouden we dan nooit van haar gehoord hebben? Ach, dan ging voor haar in ieder geval nog haar eigen songtekst uit die commercial op: Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf, dus een goed leven.

Sanne Hans doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar als we je vertellen dat Sanne Hans beter bekend staat als Miss Montreal weet je ongetwijfeld meteen wie we bedoelen. Haar optredens in de reclames van Slankie zorgden voor Nederland voor een eerste kennismaking met Miss Montreal. Inmiddels mag ze zich met recht tot een van de beste zangeressen van Nederland rekenen, staat ze voor uitverkochte zalen, grote festivals en feesten én heeft ze inmiddels de nodige ervaring als jurylid opgedaan in diverse talentenjachten op de Nederlandse televisie.

Inhoudsopgave

Miss Montreal in jury The Voice of Holland

The Voice of Holland is misschien wel het meest succesvolle talentenprogramma aller tijden en nu maakt Miss Montreal ook deel uit van  dit succesnummer. Sinds seizoen zes (2015) van The Voice of Holland maakt Miss Montreal deel uit van de jury, samen met Anouk, Ali B en Marco Borsato. Het was voor de zangeres een droom die uitkwam toen ze gevraagd werd voor TVOH, maar ze zag het niet aankomen. “Ik stond helemaal perplex”, zei ze na de bekendmaking tegen RTL Boulevard.

Overigens heeft Miss Montreal al de nodige ervaring als jurylid. Zo nam ze al eens plaats in de beoordelingsstoel voor het succesvolle programma de Beste Singer Songwriter van Nederland. Miss Montreal deed dit drie seizoenen en ze verwacht dat dit haar helpt als jurylid bij The Voice of Holland. “Ik denk dat ik wel meer weet over hoe het voelt en hoe spannend het is. Ik denk dat ik daar een steun in kan zijn.” Behalve jurylid is Miss Montreal namelijk ook coach. Wanneer ze besluit om om te draaien voor een deelnemer, die in haar ogen de juiste stem heeft, dan bestaat de kans dat zij diegene ook gaat begeleiden als coach.

Miss Montreal stottert, maar niet tijdens het zingen

Wat vrijwel direct opvalt als Sanne Hans (Miss Montreal) gaat praten is het stotteren. Kijkers van RTL Late Night, waar Miss Montreal regelmatig aanschuift, is dat al eens eerder opgevallen. Het stotteren heeft niets te maken met zenuwen, maar iets waar ze al van jongs af aan mee leeft. Wanneer ze zingt heeft ze hier geen last van en brengt de 31-jarige Hans ze zonder zonder horten of stoten het liedje ten gehore.

De grootste hits van Miss Montreal

Wil je Sanne Hans volgen op Social Media? Dat kan, want Miss Montreal doet aan Twitter, Facebook en Instagram!