Sterren op TV
Miro Kloosterman

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2016

Miro Kloosterman speelt Thijs Kramer in GTST

Miro Kloosterman kunnen we het best beschrijven als een talentvolle acteur met een goddelijk lichaam. De 35-jarige duizendpoot, die regelmatig in de sportschool te vinden is, reist graag de wereld rond. Naast zijn carrière als acteur, is Miro ook model. In het verleden heeft de donkerblonde hunk acteerlessen gevolgd.

Nog voordat Miro Kloosterman echt bekend werd bij het brede publiek, had hij al de nodige rollen te pakken in tv-reclames. In 2007 was Miro te zien als Andre Maat in een reclame van Heineken, één jaar later nam hij in een reclame van Randstad de rol van Andre van duren over en één jaar later was hij te zien in een spotje van Grolsch. In 2013 koos ook Sunweb ervoor om aan de slag te gaan met Miro.

Miro Kloosterman in Goede Tijden, Slechte Tijden

In 2014 werd Miro Kloosterman de nieuwste bewoner van Meerdijk. De acteur kreeg de rol van Thijs Kramer toegekend en kreeg in november 2014 door Televizier de vraag voorgeschoteld om zijn rol te omschrijven.

“Hij is een charmante advocaat, die heel goed weet wat hij wil en geen moeite heeft om de regels naar zijn hand te zetten. Maar Thijs is niet alleen naar. Hij is ook sociaal, grappig en optimistisch. Ik weet zelf nog niet waar het naartoe gaat, maar hij zou zo maar de nieuwe bad guy kunnen worden”, zo liet Miro toentertijd weten.

 

Miro Kloosterman in The Bodyguard

In 2016 werd bekend dat Miro Kloosterman ook zijn eerste rol in het theater te pakken heeft. Afwisselend met Mark van Eeuwen en Dave Mantel zal de acteur vanaf februari 2016 in de huid kruipen van Frank Farmer in de musical The Bodyguard.

Zijn nieuwste rol biedt Miro mogelijk ook kans op een nieuw carrière. De acteur zal namelijk ook een stuk moeten zingen in de musical The Bodyguard. In gesprek met Metro liet hij begin 2016 weten: “Ik hoop wel ooit een keer goed te kunnen leren zingen en dit is misschien een mooie kans.”

Voor de liefhebbers is Miro Kloosterman te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.