Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 december 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Mirjam Westerhof de vriendin van Daniel Godinho Veiga

Mirjam Westerhof is de vriendin van Daniel Godinho Veiga, een Nederlandse verslaggever, presentator en nieuwslezer van NOS Regio Journaal en RTV Oost. Daniel Godinho Veiga presenteert laatstgenoemde in het geval dat Rob van Dijk en/of Nejifi Ramirez niet kan/kunnen.

Mirjam Westerhof vriendin Daniel Godinho Veiga

Mirjam Westerhof is geboren in Alkmaar, maar woont vandaag de dag in Zwolle. Zeeft SPH Social Work gestudeerd aan de HZ University of Applied Sciences en ging daarna aan de slag als salesmanager bij SQPeople in Zwolle.

Daarna volgde nog een job als begeleider 4 bij Gors Mensgerichte Ondersteuning en tegenwoordig verdient Mirjam haar brood als begeleider bij de Omega Groep B.V. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Daniel Godinho Veiga met haar een liefdevolle, zorgzame vriendin in huis heeft.

Daniel Godinho Veiga nieuwslezer NOS Regio Journaal

Daniel Godinho Veiga is net als vriendin Mirjam Westerhof geen echte ‘Blauwvinger’, zoals Zwollenaren worden genoemd. Hij zag namelijk voor het eerst het levenslicht in Sneek. Toch woont hij inmiddels samen met Mirjam in Overijssel, waar hij werkt voor RTV Oost. Eerder stond hij ook al onder contract bij Omroep Zeeland en werkte hij een tijdje als freelancer in de (sport/voetbal)journalistiek.

In december 2020 werd bekend dat Daniel Godinho Veiga één van de presentatoren/nieuwslezers van het NOS Regio Journaal wordt. Daarover zei Matthijs Nieuwenhuis, hoofdredacteur Bureau Regio van de NOS, destijds: “De regionale omroepen staan samen met de NOS voor een betrouwbare en onafhankelijke publieke nieuwsvoorziening in Nederland.”

“De regionale omroepen en hun journalisten bevinden zich in de haarvaten van onze samenleving en wonen, werken en leven tussen ons publiek, waardoor we weten wat er leeft. Het mooie is dat we elkaar aanvullen en versterken door kennis, informatie en content uit te wisselen en samen te produceren.”

Vervanger van Rob van Dijk en/of Nejifi Ramirez

Daniel Godinho Veiga presenteert het NOS Regio Journaal zodra Rob van Dijk en/of Nejifi Ramirez (normaliter de vaste gezichten van het nieuwsblok) niet kan/kunnen. Datzelfde geldt voor de andere stand-in, Cindy de Koning (Brabant).

???? Mirjam Westerhof
???? Peter van der Lingen

Geplaatst door Daniel Godinho Veiga op Maandag 3 juni 2019