Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Miriam Swinkels de vriendin van Rob Kemps

Miriam Swinkels is de vriendin van Rob Kemps, beter bekend als de feestartiest Snollebollekes en de winnaar van De Slimste Mens seizoen 2020/2021. Ze hebben samen een zoontje genaamd Manu, maar zijn (nog) niet getrouwd.

Miriam Swinkels vriendin Rob Kemps

Miriam Swinkels en Rob Kemps zijn al jarenlang bij elkaar, maar de liefde spat nog steeds van ze af. Zo schreef Rob bij een foto in oktober 2020 nog: “De liefste, leukste, knapste, fijnste is vandaag jarig. Voor altijd met jou.” Ze zijn niet getrouwd, maar wel al meer dan zestien jaar samen.

In De Nieuwe Revue vertelde Rob Kemps al eens over zijn vriendin Miriam Swinkels: “We hebben heel lang om elkaar heen gedraaid. Toen we drieënhalf jaar geleden bij elkaar kwamen, ging het snel.” De twee gingen vrij snel al samenwonen en kregen in 2019 zoontje Manu in hun armen.

“Bij Miriam en mij is het allemaal heel natuurlijk gegaan. Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.”

Rob Kemps als feestzanger Snollebollekes

Rob Kemps is geboren in Best en wist al heel snel wat hij wilde worden: artiest. In 2013 blies hij het trio Snollebollekes leven in, samen met Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Drie jaar later volgde een nationale doorbraak met nummers als Links/rechts en Springen nondeju.

Inmiddels scoort Snollebollekes niet alleen tijdens carnaval, maar eigenlijk het hele jaar door wel als een dolle. Ongetwijfeld hossen zijn vrouw Miriam Swinkels en de kleine Manu met enige regelmaat door de kamer op de vrolijke melodieën van Rob Kemps.

Rob Kemps winnaar De Slimste Mens

Rob Kemps is niet alleen een gezellige man, maar ook nog eens een intelligente. Hij wist namelijk De Slimste Mens seizoen 2020/2021 te winnen. Hij rekende in de finaleweek af met onder meer Andries Tunru, Tijl Beckand en Emma Wortelboer. Wat zullen zijn vrouw Miriam Swinkels en hun zoontje Manu trots zijn geweest!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)