Sterren op TV
Mireille van Doorn vriendin Jens Toornstra

Mireille van Doorn is de vriendin van Jens Toornstra

Mireille van Doorn is de vriendin van Jens Toornstra. De voetballer is in het seizoen 2016-2017 kampioen geworden met Feyenoord, maar is al heel lang de persoonlijke kampioen van zijn vriendin Mireille.

Jens Toornstra en Mireille van Doorn hebben al heel lang een relatie

Het is niet precies bekend wanneer de twee elkaar leerden kennen, maar wel weten we dat dit heel lang geleden is geweest. De relatie tussen Jens en zijn Mireille gaat namelijk al heel lang terug: hij bestond al voordat de middenvelder op het hoogste niveau speelde in de Eredivisie.

Toornstra ging van Alphense Boys naar ADO Den Haag en verruilde die ploeg weer voor FC Utrecht. In de Galgenwaard ging hij pas echt goed spelen en viel hij op bij de scouts van Feyenoord.

Jens en Mireille zijn ‘lekker normaal gebleven’

De Rotterdammers betaalden ongeveer 3,5 miljoen euro voor de middenvelder, maar daar hebben zij geen moment spijt van gehad. Toornstra speelde in het afgelopen voetbalseizoen vrijwel alle wedstrijden in De Kuip, des te meer omdat hij zo ontzettend multifunctioneel is. Buiten het veld zijn Jens en Mireille heel erg normaal gebleven. In een interview met het Algemeen Dagblad zei de voetballer eens: “Ik zat met mijn vriendin laatst op de bank thuis in Ter Aar en toen zei ik: gek hè, ik ben dus gewoon enkele miljoenen waard. Voelt heel gek. Ik denk er maar niet te veel over na.”

Er is niet zo heel veel bekend over Toornstra’s vriendin Mireille van Doorn. Ze heeft geen profielen op de diverse social media en ook op de Instagram-account van de Feyenoorder zien we haar niet zo vaak voorbijkomen. Wél weten we dat de twee een dochtertje hebben: Faye, die juist wel weer heel erg fotogeniek is.

Mireille van Doorn kun helaas je niet volgen via social media.