Sterren op TV
Mireille Komproe The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 10 juli 2017

Mireille Komproe deelneemster The Voice of Holland

Mireille Komproe is van The Voice of Holland. Deze in Groningen woonachtige zangeres betrad het podium bij TVOH om het nummer Bang Bang te zingen tijdens de Blind Auditions. Daarmee liet deze 23-jarige dame direct een onuitwisbare indruk achter. We zien haar in ieder geval terug in de battles van de talentenjacht.

Inhoudsopgave

Mireille Komproe in TVOH

Mireille Komproe debuteerde op vrijdagavond 21 oktober in The Voice of Holland met haar uitvoering van het nummer Bang Bang van Jessie J in samenwerking met Ariane Grande. Haar zus had in ieder geval vertrouwen. “Ik vind dat Mireille echt ontzettend goed kan zingen. En ze heeft echt een stem, één uit miljoenen”, vertelde één van de zussen van Mireille voor de auditie. Ook zelf had ze wel vertrouwen. “Ik denk dat ik wel goed kan zingen. Maar ik ben niet iemand die daarmee te koop loopt.”

Al in de eerste zin had ze de stoel van Sanne Hans om. Niet veel later volgde ook Waylon. Aan het eind van de auditie waren alle vier de stoelen omgedraaid, mede doordat Guus Meeuwis op de knop van Ali B had gedrukt. Komproe koos op haar beurt voor Waylon. “Ik werd ontzettend vrolijk van je”, vertelde hij, waarna hij haar smeekte om in zijn team te komen.

Mireille Komproe battles

Mireille Komproe deed er in de battles van TVOH alles aan om haar coach Waylon te overtuigen van haar zangtalenten, maar tevergeefs. De dame was niet opgewassen tegen het goede optreden van Jordan Roy en moest zich dan ook gewonnen geven. Ze zongen samen het nummer Sugar van Robin Schulz.

Toch kreeg Mireille zeker nog wel lovende woorden mee. “Ik ben een beetje verbaasd, want het ging de laatste dagen wat minder, maar nu sta je hier als het echt moet. Het was gewoon spot on zuiver”, aldus de woorden van Sanne Hans. Ook Ali B was onder de indruk van Mireille. “Ik schrok er echt van.”

Achtergrond Mireille Komproe

Mirielle Komproe is één van de deelneemsters aan The Voice of Holland die uit het Hoge Noorden afkomstig is. Ze woont in Groningen, maar werd geboren in Oude Pekela. Ze studeerde in het verleden aan het Noorderpoort College. Tegenwoordig is deze jongedame eigenaar van Telemoms V O F.

Ook is ze werkzaam als bartender bij Club Kokomo. Diederik Wolters is de vriend van Komproe. Mireille deed in 2009 met haar zussen mee aan Popstars van SBS6. RTV Noord kwam toentertijd bij hen langs om te praten over het programma. Die video is hieronder te bekijken.

Mireille Komproe is te volgen via Instagram en Facebook.

Bekijk de andere deelnemers van Team Waylon uit The Voice of Holland 2016 Stephan Bouwman | Yerry Rellum | Oumnia Guigui | Dilana Smith | Jane Talany | Irene Hin | SaraLee Vos | Pleun Bierbooms | Maik IJpelaar | Jordan Roy | Chirine Aliani