Sterren op TV
Miranda Alwin Help, Mijn Man Is Klusser

Miranda en Alwin in Help, Mijn Man Is Klusser

Miranda heeft Alwin opgegeven voor Help, Mijn Man Is Klusser. Miranda kon het niet langer aanzien dat ze samen met haar man en twee kinderen in een bouwval woont. Volgens de moeder des huizes was de omgeving in het eigen huis ook helemaal niet veilig meer voor de kinderen, zeker niet omdat ze een zorgenkindje hebben.

Wie zijn Miranda en Alwin

Miranda en Alwin zijn door eerstgenoemde te zien in Help, Mijn Man Is Klusser. Het gezin is woonachtig in Eindhoven en naast moeder Miranda en vader Alwin wonen ook de twee zoontjes Kenzo en Kenji thuis. Kenji is zeven jaar oud en Kenzo is net één jaar geworden.

Hij heeft het zeldzame syndroom van Williams en staat er niet goed voor. “Hij wacht op een hartoperatie. Hij krijgt ‘n apparaat, hij is slechthorend. Hij krijgt sondevoeding”, omschrijft Miranda de situatie van haar jongste zoon. Het is dan ook duidelijk dat ze de zorgen om hun huis er niet echt bij kunnen gebruiken.

Miranda en Alwin in Help, Mijn Man Is Klusser

Miranda is van mening dat het inmiddels wel eens tijd wordt voor verandering en heeft het gezin dan ook opgegeven voor Help, Mijn Man Is Klusser. Alhoewel Alwin in de bouw werkt, lukt het hem maar niet om het huis op orde te krijgen. Sterker nog, de woonkamer wordt zelfs bestempeld als gevaarlijk. “Alles steekt naar buiten. De stopcontacten liggen open, de draden steken eruit. Onveilig”, vertelde Miranda.

Zeer opmerkelijk, want man Alwin is juist werkzaam in de bouw. Hij doet de vloer in bejaardentehuizen, ziekenhuis, slaapkamers en van trappen. Nu moet ook zijn eigen huis er eindelijk eens aan geloven. “Als hij het niet aanpakt, dan gaan wij weg. Dan kies ik voor mijn kinderen en een fatsoenlijke leefomgeving.” Alwin gaat dan ook aan de slag met het huis.