Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 april 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Milouska Meulens de vrouw van Joris Marseille

Milouska Meulens is de vrouw van Joris Marseille, een Nederlandse televisiepresentator en nieuwslezer van onder meer het NOS Jeugdjournaal. Vriendin Milouska is eveneens als presentatrice op de buis te zien.

Milouska Meulens vrouw Joris Marseille

Milouska Meulens is in 1973 op Curaçao geboren. Ze kwam als kind naar Nederland en studeerde daar op de School van Journalistiek, in Utrecht. Later keerde voor een jaar terug naar Curaçao, waar Milouska ging werken.

Daarna ging ze aan de slag bij het televisieprogramma Zembla, presenteerde ze van 2000 tot 2015 het NOS Jeugdjournaal (waarvan man Joris Marseille nu het gezicht is) en was ze te zien in de reality-spelshow Wie Is De Mol?, in 2006.

Milouska Meulens in Zembla, NOS Jeugdjournaal en Wie Is De Mol?

Milouska heeft uit een eerdere relatie al een zoon en een dochter. Na de geboorte van haar eerste kind werd ze veganist (‘ze kon het niet over haar hart verkrijgen om de kleine een dode koe op haar bord te geven’), waarover ze in 2018 de documentaire ‘Boter, Kaas noch Eieren’ maakte. In die docu kwam ook man Joris Marseille aan het woord, want hij is vegetariër.

Joris Marseille presentator NOS Jeugdjournaal

Joris Marseille presenteert sinds 2012 het NOS Jeugdjournaal, waar hij Pepijn Crone opvolgde. Op 31 december 2016 bekroonden Joris Marseille en Milouska Meulens hun liefde door in het diepste geheim te trouwen.

Het moge duidelijk zijn dat Joris Marseille en zijn vrouw Milouska Meulens heel veel gemeen hebben, waaronder hun vak en hun eetgewoontes. Een verrassing dat zij samen een echt powercouple vormen is het dan ook niet!

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn dochter koopt sieraden voor zichzelf en meteen ook iets voor mij. Het ringetje past precies en is precies mijn smaak. Oneindige liefde die ik nooit meer af zal doen. Ze leert me genieten, leven en wat houden van echt betekent. Ik leer haar dat je fouten de weg naar succes vormen en dat je altijd voor jezelf mag opkomen. Als ik haar zie, wordt m’n dag een beetje mooier, in de wetenschap dat ik tot nu toe minstens één ding in m’n leven uitstekend heb gedaan. Corrigeert me als ik ruzie zoek om niks en complimenteert me omdat ik vaak sorry zeg. Dan weer donderwolk, dan weer regenboog met sterretjes. Altijd de zon in mijn bestaan. Ik hou van jou, @yarakwinte. Voor altijd en altijd. #moederdochter #liefde

Een bericht gedeeld door Milouska Meulens (@milouska_meulens) op