Sterren op TV
Milou van Agtmael en Heikki Geens Temptation Island 2019

Milou van Agtmael en Heikki Geens in Temptation Island 2019

Milou van Agtmael en Heikki Geens doen mee aan Temptation Island 2019. Milou is 23 jaar oud en haar vriend Heikki 24. Alhoewel de twee nog niet zolang samen zijn en Heikki nog geen misstap heeft begaan, vindt Milou het moeilijk om hem helemaal te vertrouwen zonder alles wat hij doet te controleren. Hoe dat gaat in Temptation Island, is nog zeer de vraag.

Milou en Heikki in Temptation Island

Milou en Heikki vormen een koppel in Temptation Island. De twee zijn net acht maanden samen en hebben elkaar leren kennen bij een motorcrosswedstrijd. Motorcrossen is dan ook één van de grote hobby’s van Heikki. Opmerkelijk genoeg was Milou op dat moment echter nog samen met haar ex. Toen ze Heikki zag, wist ze echter meteen dat hij de ware voor haar was. Ze besloot het dan ook uit te maken met haar toenmalige vriend en volledig te gaan voor een relatie met Heikki.

Nu acht maanden later zijn de twee nog samen en doen ze mee aan Temptation Island. Toch blijkt Milou een zeer jaloers type te zijn en heeft ze er moeite mee om Heikki te vertrouwen. Ze weet dan ook al zijn wachtwoorden en houdt regelmatig in de gaten wat hij uitspookt. In Temptation Island kan Heikki bewijzen dat hij te vertrouwen is.

Zijn Milou en Heikki nog samen?

De grote vraag is natuurlijk of Milou en Heikki nog samen zijn. Als de twee het programma overleven, zijn ze tenslotte van plan om samen te gaan wonen in Nederland. De twee hebben duidelijke regels meegekregen. “Ik heb aan haar gevraagd om niet te veel te drinken. Ze mag wel drinken, maar ze mag zichzelf niet straal bezopen zuipen. Als er een vrijgezel voor m’n neus staat te twerken, is het wel de bedoeling dat ik naar de andere kant kijk en andersom is het de bedoeling dat zij niet voor een vrijgezel kan twerken”, vertelde Heikki.

Heikki heeft het idee dat het aardig mis kan gaan in de ultieme relatietest. “De minste misstap die ik bega, daar gaat zij nogal heftig op reageren. Zij gaat echt niet zoiets hebben van: Het is een klootzak, ik doe niets terug. Zij gaat ook iets terug doen”, vertelde hij al. Na een kampvuur lijkt het echter toch vooral Milou die een misstap heeft gemaakt, zo horen we in de eerste beelden al dat Heikki roept: “Ik ruïneer die gast.” Of de twee toch goed door Temptation Island zijn gekomen, is afwachten.

Milou van Agtmael is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Heikki Geens is te volgen via Instagram en Facebook.