Sterren op TV
Milan Carvalho Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Milan Carvalho in Holland’s Next Top Model 2017

Milan Carvalho doet mee aan Holland’s Next Top Model 2017. Milan is één van de acht mannelijke deelnemers die een gooi doet naar de titel Holland’s Next Top Model. Milan ziet eruit als een goed verzorgde jongeman met exotische roots. Het is dan ook niet geheel verrassend dat Milan al vanaf aflevering één aanbeden wordt door vele meisjes. De vraag is echter of hij de jury uit HNTM ook weet te overtuigen.

Milan van HNTM als model, acteur of presentator

Milan Carvalho uit Holland’s Next Top Model is negentien jaar oud en weet eigenlijk al van jongs af aan wat hij wil doen. Milan heeft niet één droom, maar liefst drie dromene: Succesvol model, presentator of acteur worden. Met zijn huidige werkzaamheden is hij al hard op weg om twee van die drie dromen te realiseren.

Zo is Milan werkzaam als presentator bij Xite, heeft hij al best wat fotoshoots gehad als model en doet hij nu mee aan Holland’s Next Top Model. Daarmee lijkt zijn droom om succesvol model te worden weleens heel snel uit te kunnen komen. Al moet hij zich daarvoor wel eerst nog door de nodige rondes heenslaan.

Milan Carvalho heeft eigen YouTube-kanaal

Dat Milan Carvalho niet stil zit, is wel duidelijk. Naast zijn carrière als model en presentator heeft hij ook zijn eigen YouTube-kanaal. Daarop houdt Milan, die nog thuiswoont bij zijn moeder in Amsterdam, graag op de hoogte van zijn avonturen. Ook HNTM komt daar veelvuldig in voor. Milan gaf onder meer al aan dat hij niet echt blij was met zijn make-over in één van de eerste afleveringen van HNTM. Milan had het idee dat hij een bekakte voetballer was geworden. Inmiddels is hij dan ook weer terug naar zijn normale kapsel.

Milan Carvalho is te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Chris, Daila, Fabiola, Jamie, Ritse, Lohrenz, Montell, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy en Veranique.