Sterren op TV
Mike Movic Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 april 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Mike Movic uit Ex on the Beach Double Dutch

Mike Movic is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Mike is een echte Balkan-boy, ondanks dat hij tegenwoordig in België woont. 23 jaar geleden werd hij geboren in Dubrovnik, een plaats in Kroatië. In de afgelopen jaren heeft Mike zich bezig gehouden met zijn studie Chemie – Procestechnieken aan Technicum Noord-Antwerpen. Vanaf 14 mei 2017 gaan we Mike zien in Ex on the Beach Double Dutch.

Mike Movic uit Ex on the Beach

Mike Movic is één van de heren die mee wilde doen aan Ex on the Beach Double Dutch. Dat hij ervoor gekozen heeft om zich in te schrijven voor het programma, is niet een heel grote verrassing. Mike ziet zichzelf als een echte party boy en daar lijkt hij wel mee aan te kunnen komen bij EOTBDD.

Traditiegetrouw staat feesten centraal op het eiland uit het programma, zo bleek een jaar eerder wel toen onder meer Wayne, Nick, Shady, Ashley en Gaga meededen aan de Nederlandse uitvoering van Ex on the Beach.

Mike Movic is vrouwengek

Mike Movic wordt niet alleen gelukkig van feesten, ook van vrouwen wordt hij blij. Daarbij vindt Mike het wel heel belangrijk dat zijn partner hem trouw is. Als dat niet gebeurt, dan is Mike uit op wraak. Zo flikte hij het al eens om uit wraak vreemd te gaan met de beste vriendin van zijn ex.

Of we juist die ex tegen gaan komen in Ex on the Beach Double Dutch gaan we vanaf 14 mei merken. Van Mike kunnen we in ieder geval verwachten dat hij humor heeft, speels is en best een beetje koppig is. De andere mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey en Bastiano. De vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah, Shelby en Esmee & Sharon.

Mike is te volgen via Instagram en Facebook.