Sterren op TV

Mike de ex-vriend van Eva Koreman

Mike is de ex-vriend van Eva Koreman, een Nederlandse radio-dj van NPO 3FM en tevens deelneemster aan Expeditie Robinson 2019.

Mike ex-vriend van Eva Koreman

In het blad Viva vertelde Eva Koreman voor het eerst openhartig over haar ex-vriend Mike: “Ik kende mijn ex-vriend Mike al jaren voordat we verliefd werden. Eerst was hij vooral het irritante pubervriendje van mijn broertje. Na een bepaalde leeftijd maakt leeftijdsverschil niet zo veel meer uit, maar toen ik 23 was en zij 18 waren, dacht ik: jeetje, hou effe lekker je kop.”

“Vijf jaar later was ik na een heftige relatie weer vrijgezel. Ik was in die tijd heel druk met mijn werk voor Qmusic en als ik dan een keer de volgende dag vrij had, moest ook echt alles kapot”, lacht Eva. “Zo kwam het dat ik op een maandagavond ontzettend dronken werd met mijn broertje, zijn vrienden en een stel van mijn vrienden. Een grappig clubje van mensen die op maandag dachten: fuck it, we gaan het gewoon gezellig hebben.”

Eva Koreman kende Mike uit vriendengroep van haar broertje

“De volgende ochtend werd ik dus wakker naast Mike. En ja, ik wist nog hartstikke goed wat er gebeurd was. Een paar dagen later stuurde ik hem een berichtje. Nu we dan toch al met elkaar naar bed waren geweest, konden we net zo goed kijken of we elkaar ook een beetje leuk vonden. Ik vroeg hem mee uit.” Het werden vier fantastische dagen in het Belgische Brugge samen. “Daarna kwamen we thuis en is lang gebleven.”

Wat hem zo leuk maakte? “Mike is heel lief en grappig en knap, maar soms ook bijna onbeschoft eerlijk. Voor de fotoshoot bij dit interview stond ik op de set met zo’n velours badpak aan. Een blik in de spiegel, ik zag mijn benen en dacht: een paar kilo minder zou niet misstaan.”

“Maar ik had ook trek in chips, dus het liep zo dat ik daar chips stond te eten in dat badpak, voor die spiegel. Komisch wel, toch? Thuis liet ik er een foto van zien aan Mike. Wij lachen. ‘Ja,’ zei hij, ‘maar het is wél waar. Het zou niet misstaan, een paar kilo minder.’ Zijn moeder stond erbij en wist niet wat ze hoorde. ‘Dat kun je echt niet zeggen, je hebt zo’n mooie vrouw!’ ‘Ze is ook prachtig’, zei hij, ‘maar ze zegt het toch zelf? Dus we zitten op één lijn.’ Ik moet daar dan dus heel hard om lachen.”

Eva Koreman deelneemster Expeditie Robinson 2019

Eva Koreman is in 1984 geboren in Abbekerk en groeide uit tot een geliefde stem op de radio bij 3FM. Ook op de televisie is ze geen onbekende meer, want Eva behoort tot de deelnemers van Expeditie Robinson 2019. Ex-viend Mike moest het dus eventjes zonder zijn vrolijke ex-vriendin stellen!

© Instagram