Sterren op TV
Mike Nicole Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Mike en Nicole naakt in Adam Zkt. Eva

Mike en Nicole doen volledig naakt mee aan Adam Zkt. Eva. Fotograaf Mike is gekoppeld aan de gescheiden Nicole, een dame die lange tijd erg onzeker over zichzelf is geweest, maar zichzelf nu eindelijk weer wil laten zien. Het is de vraag of ze elkaar oprecht leuk gaan vinden.

Mike in Adam Zkt. Eva

Mike is in het dagelijks leven werkzaam als fotograaf. Hij is afkomstig uit Delft, is 39 jaar oud en kon het niet laten zichzelf in te schrijven voor Adam Zkt. Eva. “Ik vond het zo’n tof programma waar naakt niet wordt gezien als seks.” Mike weet waar hij naar op zoek is in Adam Zkt. Eva.

“Ik ben op zoek naar een persoon die passie heeft in wat zij doet. Ik vind het wel mooi als een vrouw niet helemaal perfect is, maar bepaalde imperfecties heeft.” Zo noemt hij onder meer flaporen op.

Nicole uit Adam Zkt. Eva

Nicole is gekoppeld aan Mike. Ze heeft besloten zich op te geven voor het naakte datingprogramma om privé-problemen te overwinnen. Ze is gescheiden van haar man en sindsdien is haar levensstijl flink aangepast.

“Ik ben vijftien kilo afgevallen. Als ik hieraan meedoe, hoef ik me nergens meer druk om te maken. Dan kan ik alles aan.” Nicole is op zoek naar een man met humor en intelligentie. Hij moet daarnaast ook lief zijn, maar niet te lief.