Sterren op TV
Mike de Boer Hunted

Mike de Boer sergeant korps mariniers in Hunted

Mike de Boer heeft de stap gezet naar Hunted. De 39-jarige jongeman ziet zijn deelname aan het programma als een grote uitdaging. In het dagelijks leven is Mike werkzaam als marinier. Met zijn achtergrond heeft Mike dan ook wel iets weg van een deelnemer van vorig seizoen; Evert Kramer. Of Mike er net als Evert in slaagt om het programma te winnen, is afwachten. Het is in ieder geval duidelijk dat De Boer een lastige uitdager gaat worden voor de hunters.

Mike de Boer militair in Hunted

Mike de Boer doet mee aan Hunted en lijkt een zware uitdager te worden voor de hunters. De sergeant van de mariniers is het tenslotte gewend om zich onopvallend t verplaatsen. Met zijn deelname aan Hunted kan Mike zien of hij in staat is om professionele opsporingsteams te verslaan.

“Ik doe mee aan dit programma omdat het één grote uitdaging is. En mijn beroep is marinier. Ik denk dat ik wel wat raakvlakken heb met betrekking tot opsporingsmethoden. Het werken met warmtebeeld, het verplaatsen door een bos, de signalen die je achterlaat en bewust zijn van sporen die je achterlaat. Als ik denk van dit gaat echt heel lastig worden, dan ga ik die stap toch wagen.”

Mike de Boer maakt gebruik van contacten

Mike de Boer is goed voorbereid op pad gegaan. Mike begrijpt als geen ander dat het niet verstandig is om met naasten in contact te komen terwijl hij op de vlucht is voor de jagers.

In plaats daarvan maakt hij gebruik van contacten die hij op verschillende plekken in Nederland heeft opgebouwd. Daarbij komt hij zelfs op een booreiland terecht.

Mike de Boer is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Daniëlle | David en Ernesto | Erwin | Meike en Froukje | Omar