Sterren op TV
Mien Margy Bonje met de Buren boom

Mien en Margy in Bonje met de Buren

Mien en Margy uit Bonje met de Buren kunnen niet langer door één deur. De twee buren uit Vianen leven al een tijdje in onmin met elkaar. Al jarenlang is er een strijd gaande tussen de twee. Mien heeft het namelijk gehad met de boom van Margy in haar tuin. Ze is de boom meer dan zat. Daarnaast staat de schutting verkeerd en denkt ze dat ze bespioneert wordt daar haar buurvrouw. Het is nu aan Dennis van der Geest en Leontine Borsato om in te grijpen.

Mien en Margy in Bonje met de Buren

Mien en Margy kunnen het niet langer met elkaar vinden. De twee buren doen nu dan ook mee aan Bonje met de Buren. Mien heeft het helemaal gehad met de boom die Margy in haar tuin heeft staan. Voor Margy betekent de boom echter heel veel.

“Die boom is mij heel dierbaar, want dat is het laatste geschenk wat ik van Piet gehad heb voordat hij overleefd. Ik heb ook weleens tegen jou gezegd: Anders had ik hem weggehaald en had ik een andere boom neergezet, iets meer in mijn tuin naar mijn keuken toe dat je er geen last van zou hebben.” Volgens Mien heeft de buurvrouw dat echter nooit gezegd. “Je zit hier gewoon voor te liegen.” Of het nog goedkomt met de twee, is afwachten.

Bonje met de Buren van de afgelopen weken
Dionise in Bonje met de Buren
Yvonne en Jessica in Bonje met de Buren
Grietinaa en Jannie in Bonje met de Buren
Farah en Ruud in Bonje met de Buren