Sterren op TV
Mieke de Vries vrouw schaatser Bob de Vries

Mieke is de vrouw van schaatser Bob de Vries

Mieke de Vries is de vrouw van schaatser Bob de Vries. De twee zijn al jarenlang dolgelukkig met elkaar en hebben inmiddels zelfs al drie kinderen. De oudste, Maud, is inmiddels zes jaar oud, Pim is drie jaar oud en Noor is medio 2017 geboren. Bob en Mieke wonen samen in Haule in Friesland, officieel is Mieke echter afkomstig uit Assen.

Mieke vrouw schaatser Bob de Vries

Mieke is de vrouw van schaatser Bob de Vries. Bob is afkomstig uit Haule en inmiddels woont ook zijn vrouw in het plaatsje in Friesland. Veel over Mieke is helaas niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat Mieke de sterke vrouw achter Bob is.

Samen zijn ze de trotse ouders van liefst drie kinderen. Maud van zes jaar, Pim van drie jaar en de net geboren Noor. Alsof dat nog niet druk genoeg is, is Mieke in het dagelijks leven werkzaam als lerares bij Comperio. Voorheen studeerde ze dan ook aan de Pabo in Assen.

Mieke de Vries trotse moeder

Mieke de Vries is de trotse moeder van de drie kinderen van de 33-jarige Bob. Vlak voordat hij weer druk aan de slag moest met trainingen voor het schaatsen, werd Noor geboren. Een niet al te fijne timing, vertelde Bob aan Schaatsen.nl. “Eigenlijk niet nee, in het voorjaar was beter geweest, dan heb je nog wat meer rust. Maar ach, het is nou eenmaal zo en we zijn er wel een beetje op ingesteld. We zijn hartstikke blij en het is allemaal goed gegaan.”

De zorg voor de drie kinderen rust momenteel dan ook op de schouders van Mieke. “Voor haar is het natuurlijk ook zwaar, zij draait er momenteel alleen voor op. Nu ben ik dus weer weg, terwijl je toch het liefst samen je kind wil opvoeden.”