Sterren op TV
Mick van Wassenhove Ink Master Meesters van de Lage Landen

Mick van Wassenhove van Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Mick van Wassenhove doet mee aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen. De 27-jarige tattoo-artiest is één van de deelnemers uit België die meedoet aan het programma. In Ink Master gaan tien kandidaten uit Nederland en Vlaanderen de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de beste tattoo-artiest is. Gekeken wordt naar doorzettingsvermogen, creativiteit en talent. De winnaar pakt een geldbedrag van 20.000 euro. Het is de vraag of Mick uit Antwerpen er met die prijs vandoor gaat.

Mick van Wassenhove is tattoo-artiest

Mick van Wassenhove is één van de tattoo-artiesten die een gooi doet naar de titel Ink Master: Meesters van de Lage Landen. Mick is 27 jaar oud en woonachtig en werkzaam in Antwerpen. Mick is namelijk tattoo artist bij Royal Bastard Tattoos. Met zijn deelname aan Ink Master kan hij zijn talenten aan veel meer mensen tonen.

Mick heeft al mensen van veel leeftijden getatoeëerd, vertelde hij onlangs aan De Morgen. “De oudste mens die ik ooit getatoeëerd heb? Dat was een vrouw van 93. Ik moest de woorden ‘NIET REANIMEREN’ op haar borstkas zetten. Ze had al een paar hart­infarcten gehad en de ambulanciers hadden haar telkens tegen haar zin gereanimeerd. Ze had nochtans een officiële ‘niet reanimeren’-verklaring op zak. Maar die zat in haar portefeuille. En daar gaan ambulanciers meestal niet naar op zoek voor ze een mensenleven beginnen te redden.”

Mick van Wassenhove in Ink Master: Meesters van de Lage Landen

Mick van Wassenhove probeert het in Ink Master: Meesters van de Lage Landen, een talentenjacht van Spike. “We zijn hier natuurlijk allemaal om te proberen te bewijzen dat we de beste zijn. Ik kan niet zeggen of uitspreken dat ik de beste ben. Maar ik ben wel benieuwd hoever dat ik kom. Het niveau is vrij hoog, maar ik schat mijn kansen nog namelijk goed in als ik de concurrentie zie.”

Bekijk het introductiefilmpje van Mick

Mick van Wassenhove is te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan Ink Master: Meesters van de Lage Landen 2 zijn: Matthew Luhukay | Kenny Thys | Bodine Ester | Mick van Wassenhove | Joyce Kamania | Alvaro Diaz Delgado | Martina Koster | Robbin Snip | Nikky van Trappen