Sterren op TV

Mick de Vlieger vriend van Dyantha Brooks

Mick de Vlieger is de vriend van Dyantha Brooks, presentatrice van Shownieuws en radio-dj op FunX. Ze zijn in 2015 getrouwd en hebben samen al een kindje op de wereld gezet: een zoontje.

Mick de Vlieger vriend Dyantha Brooks

Mick de Vlieger heeft bedrijfskunde gestudeerd op de Hogeschool van Amsterdam. Na baantjes in de marketing bij onder meer Argo Special Media en OOR Magazine verhuisde hij in 2014 naar San Diego in Amerika, waar Mick aan de slag ging bij het American Marketing Systems Inc.

Eind 2014 keerde de vriend van Dyantha Brooks terug naar Nederland, waar hij zijn eigen bedrijf De Lichtfabriek begon: een event center in Amsterdam, dat hij vier jaar later als winstgevend bedrijf doorverkocht.

Inmiddels probeert Mick hetzelfde te realiseren met zijn volgende bedrijf: MDV Industries, waarmee hij investeert in projecten van anderen.

In zijn vrije tijd kijkt de blonde spierbundel graag naar voetbal (met name Ajax) en rugby. In de liefde zit het ook wel snor: Mick is in 2015 al getrouwd met Dyantha Brooks en ze hebben samen een zoontje.

Dyantha Brooks op FunX Radio

Voor Dyantha Brooks begon haar carrière als radio-dj in 2011 bij XITE Networks. Na omwegen bij Wild FM en Eye Media Television begon ze in 2016 op de radio bij FunX en inmiddels is ze ook op de televisie te bewonderen: bij Shownieuws bijvoorbeeld.

“Ik wilde graag naar tv. Voor mezelf heb ik bedacht: wie ben ik, hoe kan ik me onderscheiden als presentatrice? Bij de commerciële zenders zie ik blonde vrouwen als Wendy van Dijk en Chantal Janzen. Dat is niet wat ik ben”, vertelde ze al eens in De Volkskrant over haar overstap naar SBS6.

Dyantha Brooks naar SBS voor Shownieuws

“Maar ik ben ook niet dat donkere meisje met die afro en die houten oorbellen. Bij zogenaamde zwarte onderwerpen – over Aretha Franklin, ik noem maar wat – zullen ze kiezen voor iemand van wie de kijker meteen ziet: o ja, zij past bij dat gesprek. In dat plaatje pas ik niet.”

“Ik zal nooit mijn uiterlijk aanpassen. Dus ik vertrouwde erop: ik blijf wie ik ben en iemand zal zien dat ik goed ben in mijn werk. Dat kon voor de publieke omroep zijn, maar ook voor de commerciëlen. Bij Talpa kreeg ik de kans.” De keuze pakte goed uit, want de laatste jaren timmert Dyantha Brooks behoorlijk aan de weg. Wat zal vriend Mick de Vlieger trots op haar zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

12.09.15 ❤️???? @mickdv1

Een bericht gedeeld door DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo blij dat hij de papa is van onze jongen ❤️ #iederdagpapadag #iederedagdankbaar

Een bericht gedeeld door DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks) op