Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 april 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Michiel Teeling de vriend van Carrie ten Napel

Michiel Teeling is de vriendin van Carrie ten Napel, presentatrice van Op1, een talkshow van de NPO, en dochter van commentator Evert ten Napel. En daarmee wordt Carrie in haar dagelijkse leven omringt door commentatoren van FOX Sports, want ook haar vriend Michiel beoefent dit beroep.

Michiel Teeling vriend Carrie ten Napel

Michiel Teeling en Carrie ten Napel vormen al jarenlang een setje. Ze hebben hun liefde reeds bekroond met de komst van twee kinderen: zoontje Pim en diens twee jaar jongere zusje Lotte. Carrie noemde zichzelf in gesprek met De Volkskrant al eens een ‘echte moederkloek’.

“Soms voel ik heel sterk: kom maar onder mijn vleugels, lekker warm en veilig. Michiel kan dingen zeggen als: Pim moet in Amsterdam gaan studeren, en dan denk ik: oei Amsterdam, die grote stad. Terwijl ik zelf, al was het vrij laat in mijn leven, naar Amsterdam ben gegaan en het fantastisch vond. Die vrijheid vond ik te gek.”

Michiel Teeling en Carrie ten Napel hebben twee kinderen

Wel verhuisden Michiel Teeling en vriendin Carrie ten Napel terug naar Ermelo toen dochter Lotte drie maanden oud was. “Want toen voelde ik wel weer die verantwoordelijkheid: nu draait het niet meer alleen om mij, maar ook om de kinderen. En ik merkte dat ik de behoefte had ze een opvoeding te geven zoals ik die zelf heb gehad, dus wat kleiner en gemoedelijker”, aldus Carrie.

Carrie ten Napel presentatrice Op1, Michiel Teeling commentator FOX Sports

Na het vertrek van Eva Jinek naar de commerciëlen besloot de NPO de nieuwe talkshow met telkens een ander presentatiekoppel te houden. Carrie ten Napel behoort tot de rits aan nieuwe hosts: zij presenteert de show op haar dagen samen met Charles Groenhuijsen.

Carrie ten Napel dochter van commentator Evert ten Napel

Haar vriend Michiel Teeling is al jarenlang commentator bij FOX Sports. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn schoonvader Evert ten Napel: de vader van zijn vriendin Carrie is namelijk één van de grootste namen in de wereld van de Nederlandse voetbalcommentatoren. Het kan dus bijna niet anders, of Michiel Teeling valt enorm goed in de smaak bij de familie van zijn vriendin Carrie ten Napel!