Sterren op TV
Michiel Bas Ik Vertrek Frankrijk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Michiel en Sibel ex-geliefden naar Frankrijk in Ik Vertrek

Michiel en Sibel verkassen in Ik Vertrek naar Frankrijk. De 42-jarige Michiel en de 24-jarige Sibel hebben in het verleden een relatie gehad, maar zijn alweer even uit elkaar. Sibel heeft het geluk inmiddels bij iemand anders gevonden, maar toch besluit ze nu uitgerekend met haar ex-geliefde Michiel te vertrekken naar Frankrijk. De twee denken dat ze best een succesvolle onderneming kunnen beginnen en gaan dan ook het avontuur aan in Ik Vertrek.

Michiel en Sibel in Ik Vertrek

Michel en Sibel is een uniek stel uit Ik Vertrek. Waar we normaal geliefden de stap naar het buitenland zien maken, gaat dat voor dit stel niet op. Michiel en Sibel hebben in het verleden weliswaar een liefdesrelatie gehad, inmiddels vinden ze elkaar op die manier niet meer leuk.

Toch gaan Michiel, die in het dagelijks leven werkzaam is als ICT’er, en Sibel, die als paardenfluisteraar haar geld verdient, nu samen een nieuw avontuur aan. Ze bundelen hun krachten om een succesvolle onderneming te starten in Frankrijk. Ze hebben in Lot-et-Garonne al een vervallen boerderij gekocht. Dat moet omgetoverd worden tot een groepsaccommodatie waar workshops en trainingen gevolgd kunnen worden.

Hoe is het nu met Michiel en Sibel?

In Ik Vertrek zien we al snel dat het voor Michiel en Sibel niet geheel vlekkeloos verloopt als ex-geliefdes. In de verbouwing komt niet echt vaart, voornamelijk omdat een doe-het-zelf-klus toch lastiger blijkt dan van tevoren gedacht. Het is dan ook niet verrassend dat de onderneming een jaar na de geplande opening nog niet open is.

Vandaag de dag is het echter wel mogelijk om aan de slag te gaan met workshops en trainingen bij Bély Bas, het bedrijf van Michiel en Sibel. Het heeft anderhalf jaar geduurd voordat de groepsaccommodatie af was. Inmiddels hebben ze echter wel de eerste groepen mogen ontvangen en de eerste trainingen en groepssessies gegeven.

Bély Bas van Michiel en Sibel uit Ik Vertrek is te volgen via Facebook.

De afgelopen weken in Ik Vertrek:
Loes en Bart van Iersel naar Frankrijk
Hans en Karin naar Bonaire