Sterren op TV
Michiel Sebastian Je Droom Achterna Een Frans Kasteel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 april 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Michiel en Sebastian in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Michiel en Sebastian doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. De twee mannen zijn een stel en zouden maar al te graag als kasteelbeheerder aan de slag gaan in het Franse plaatsje Quinéville. Voordat ze die taak krijgen, moeten ze echter eerst de concurrentie uitschakelen. Liefst vijf koppels strijden met elkaar in de hoop de droombaan te krijgen.

Michiel en Sebastian in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Michel en Sebastian uit Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn dolgelukkig met elkaar. De twee zijn sinds 2,5 jaar samen nadat ze elkaar leerden kennen via een datingapp. Voor Michiel was het best moeilijk om een geschikte partner te vinden. Terwijl hij zelf al erg lang is, wilde hij toch graag een man die langer is dan hij. Met Sebastian vond hij dat.

Michiel en Sebastian hebben in Nederland allebei werk. Michiel werkt in een winkel waar hij lampen van vazen maakt. Daarnaast heeft hij ook een bedrijf in planten. Sebastian, die in Zuid-Afrika geboren is en is opgegroeid in South Carolina, werkt in een drankenwinkel.

Michiel en Sebastian

Michiel en Sebastian gaan in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel een gooi wagen naar hun droombaan. Maar al te graag zouden ze als kasteelbeheerder aan de slag gaan. De twee blijken aardig wat sterkte punten te hebben. Zo worden ze allebei omschreven als avontuurlijk. Sebastian kunnen we verder zien als trouwe labrador, die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Michiel kunnen we omschrijven als iemand die altijd vrolijk blijft, enthousiast is en veel energie heeft. Met hun fanatisme zullen ze dan ook ongetwijfeld een lastige concurrent zijn. De twee zouden niets liever willen dan vertrekken naar het buitenland.

De andere deelnemers aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn: Ruud en Ariadne | Monica en Jessyca | Chris en Amanda | Jasper en Chrystel