Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 oktober 2020

Laatst Geüpdatet: 28 oktober 2020

Michiel Engbers de vriend van Bob Sikkes

Michiel Engbers is de vriend van Bob Sikkes, presentator van de televisieseries Bouwval Gezocht en Verbouwen Zonder Grenzen. Ook is hij tegenwoordig te zien in de RTL-programma’s TV Makelaar: Mission Impossible en Kopen Zonder Kijken.

Michiel Engbers vriend Bob Sikkes

Michiel Engbers studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en werkt tegenwoordig als docent bij het Atheneum College in Hageveld. Aldaar geeft hij les in het vak geschiedenis. Hij woont sinds 2002 samen met vriend Bob Sikkes, in een appartement in Amsterdam.

Dit pand werd drie jaar eerder al gekocht door Bob, Michiel trok later in. “In de loop der jaren hebben we eindeloos verbouwd”, vertelde Bob al eens in de Volkskrant. Niet heel vreemd, want hij werkt zelf als aannemer en zal dus ongetwijfeld regelmatig de neiging voelen om van alles te veranderen aan zijn woning.

“Eigenlijk hebben we al besloten dat we hier nooit meer weggaan. Dit is zó’n comfortabel en licht huis. Ik zou nooit meer beneden willen wonen (nu wonen Michiel en Bob op de tweede etage), en dit huis is voor ons groot genoeg.”

Bob Sikkes in Bouwval Gezocht en Kopen Zonder Kijken

Bob Sikkes wilde van kinds af aan al werken bij een architectenbureau. Hij volgde dan ook de opleiding HTS Bouwkunde en groeide in de loop der jaren uit tot een bekende naam betreft het verbouwen van woningen in de binnenstad van Amsterdam. Tegenwoordig kan je Bob ook kennen als presentator van Bouwval Gezocht, Verbouwen zonder Grenzen, Kopen Zonder Kijken of TV Makelaar: Mission Impossible, bij RTL.

Op de website van zijn werkgever, de Teeuwen Groep, wordt Bob als volgt voorgesteld: “Zijn kracht als aannemer ligt in het ontleden van het pand en het optimaliseren van de wensen van de klant. De bouwtechnische knowhow, jarenlange ervaring, smaak en kennis van regelgeving, zorgen ervoor dat de klant het huis krijgt dat ze willen. Vaak nog veel mooier en praktischer dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden.” Daar zal zijn vriend Michiel Engbers zich ongetwijfeld helemaal bij aansluiten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker tv-makelaren met Bob Sikkes in 010 ????????#tvmakelaar #rtl4

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op