Sterren op TV
Michiel de Zeeuw interieurarchitect RTL Woonmagazine

Michiel de Zeeuw interieurarchitect RTL Woonmagazine

Michiel de Zeeuw is de interieurarchitect van RTL Woonmagazine. De 39-jarige Michiel uit Den Haag leek als kleine jongen helemaal niet terecht te komen in de interieurwereld, al had hij wel altijd een passie ervoor. Eerste bouwde Michiel echter een carrière op als acteur en zanger. Tegenwoordig helpt hij dolgraag met het oplossen van interieurproblemen.

Michiel de Zeeuw als acteur en zanger

Michiel de Zeeuw was in de vorige eeuw al voor het eerst op de Nedelandse televisie te zien. Jarenlang kroop hij in de rol van Tim d’Harencourt in de toentertijd zeer populaire televisieserie Goudkust. Daarnaast bouwde Michiel een carrière op als zanger. Hij vormde samen met bekende namen Winston Gerschtanowitz, Chris Zegers en Jimmy Geduld de boyband 4 Fun. In 2000 besloot Michiel toch een andere kant op te gaan. Alhoewel hij furore had kunnen maken in de musical Boyband, koos hij ervoor om aan zijn andere passie te gaan werken: interieurarchitect.

Michiel de Zeeuw in RTL Woonmagazine

Michiel de Zeeuw is sinds 2012 de vaste interieurarchitect van RTL Woonmagazine. Hij studeerde in 2008 af als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, ging aan de slag voor onder meer Jan des Bouvrie en kwam een aantal jaar later dus al bij het RTL-programma terecht. Daar bleef het niet bij, want naast RTL Woonmagazine komt Michiel ook regelmatig voorbij in programma’s als Koffietijd, TV Makelaar en Welcome home. Met RTL Woonmagazine heeft Michiel echter een topper te pakken, zo beseft hij zelf ook.

“RTL Woonmagazine is mijn belangrijkste programma tot nu toe. Ik zie het als één van de sterkste verbindingsfactoren met de interieurwereld. Al vanaf het moment dat ik kan lopen ben ik geïnteresseerd in interieur. Ik woonde vroeger boven een winkel en onze zolder stond vol met stellingen. Met kussentjes en gordijnen ging ik in de weer om hutten te bouwen. Daaruit is mijn liefde voor interieur ontstaan”, lezen we op de website van RTL Woonmagazine.

Michiel de Zeeuw is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.