Sterren op TV
Michelle Zwaal Models in Paris

Michelle Zwaal in Models in Cape Town na succes Models in Paris

Michelle Zwaal toont zichzelf in in Models in Cape Town, nadat ze al furore maakte in Models in Paris. Over werk heeft Michelle eigenlijk helemaal niet te klagen, maar natuurlijk is er altijd ruimte voor meer. Deze dame valt te omschrijven als een succesvol hardwerkend model, die eigenlijk nog een groot doel heeft. Ze wil dolgraag een mooie beauty campagne of lingerie-shoot doen. Na Parijs doet ze daar in Kaapstad daar nu een nieuwe poging toe.

Michelle Zwaal in Models in Paris

Michelle Zwaal is te zien in Models in Paris. Dit 22-jarige model is al bijna vijf jaar fulltime aan de weg aan het timmeren als model. Nu gaan we haar, net als vijf andere modellen, volgen in Parijs. In aanloop naar Fashion Week moet ze zoveel mogelijk klusjes binnenhalen. Haar deelname aan Models in Paris betekent voor haar echter wel een terugkeer naar een stad waar ze nog niet heel goede ervaringen mee heeft.

Op vijftienjarige leeftijd vertrok ze tenslotte al eens naar Parijs, maar dat viel haar toentertijd zwaar tegen. “Na twee dagen al had ik mijn moeder huilend opgebeld: ‘Ik wil nu terug naar Amsterdam’. Ik was nog veel te jong eigenlijk. Ik was er nog helemaal niet klaar voor, maar dat zie je daarna pas eigenlijk natuurlijk.”

Michelle Zwaal nu ook in Models in Cape Town

Michelle Zwaal heeft nu veel meer ervaring en wil dat laten zien ook. Ze heeft al anderhalf jaar in een modellenhuis in Milaan gewoond en wil een poging wagen in een modellenhuis in Parijs en Kaapstad. Daarvoor moet ze wel haar vriend Jeroen Mul, autocoureur voor Lamborghini, een aantal maanden missen. Gelukkig heeft ze echter wel iets om zich op te focussen. “Mijn doel zou zijn om echt een mooie make-up of beauty campagne te schieten of toch iets met lingerie. In Parijs heb je zoveel mooie lingeriemerken en make-up, dat is wel echt mijn doel daar.”

Het RTL5-programma was een groot succes, waardoor de makers besloten om een nieuwe serie te maken over het leven van modellen. Daarvoor werd Kaapstad als locatie gevonden, met de nieuwe heel erg originele naam Models in Cape Town. Michelle Zwaal werd opnieuw gevraagd en zo is ze in het vliegtuig gestapt voor Models in Cape Town.

Michelle Zwaal is te volgen via Instagram en Facebook.

Deelnemers Models in Cape Town: Cherie Fransen | Rien Welsink | Veroni Leijnse | Farrieda Smit | Bob Maarten van der Hoek | Montell van Leijen

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke | Lucinde