Sterren op TV
Michelle Orban Yoshi Ex on the Beach Double Dutch

Michelle Orban is ex van Yoshi in Ex on the Beach Double Dutch

Michelle Orban is de ex van Yoshi de Mooy en doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Michelle is naar Thailand toegekomen om wraak te nemen op Yoshi, alleen of dat nog in stand blijft als ze eenmaal op het eiland aanwezig is, is afwachten. Zou de voormalig verloofde van Yoshi toch weer verleid worden door zijn praatjes? We zien het in EOTBDD.

Wie is Michelle Orban?

Michelle Orban is de ex van Yoshi de Mooy. Deze jongedame is geboren in Antwerpen en woont tegenwoordig in Wechelderzande. Michelle is 24 jaar oud en dol op reizen. In het verleden is ze verloofd geweest met Yoshi. Tot een huwelijk is het echter niet gekomen en dat kwam volgens Michelle vooral door de vele leugens van Yoshi.

Ze heeft dan ook besloten om naar Thailand af te reizen om wraak te nemen. Michelle is voor Yoshi naar Ex on the Beach Double Dutch gegaan.

Michelle Orban ex Yoshi Ex on the Beach Double Dutch

“Ik zie haar tattoo en zie dat zij het is. Dat is het moment dat mijn kop op tilt slaat”, vertelde Yoshi bij aankomst van zijn ex-verloofde. Zij is in eerste instantie veel minder blij hem te zien. “Hij is een ongelooflijke leugenaar, heeft mij dik in de zak gezet. Dus ik kom helemaal naar Azië om de ring terug te brengen en hem terug te pakken. Ik weet niet of hij nog jaloers gaat zijn, maar ik ga mij niet inhouden.”

Of Michelle wel aan wraak nemen toekomt, is de vraag. Yoshi wil haar dolgraag terug. “Michelle is alles voor mij en ze is altijd alles voor me geweest. Dat is enige die mij pijn kan doen en die mij gelukkig kan maken. Ik hoop gewoon dat ik Michelle terug krijg. Ik mis je al anderhalf jaar lang. Jij bent nog altijd de vrouw van mijn leven. En als jij dat nog altijd niet snapt, fuck dat”, gaf Yoshi te kennen. Of het weer tot een relatie komt, is afwachten. Michelle trapt niet zomaar in de praatjes van Yoshi. “Hij heeft al zo veel gelogen. Hij vertelt zo veel verhaaltjes en weet precies wat hij moet zeggen om iemand te raken.”

Michelle Orban is te volgen via Instagram en Facebook.