Sterren op TV
Michelle Boer Zoekt Vrouw BZV

Michelle zoekt man in Boer Zoekt Vrouw

Michelle zoekt in Boer Zoekt Vrouw naar een leuke man. Deze dertigjarige jongedame heeft het allemaal prima voor elkaar in haar eentje, maar ze merkt toch wel dat ze zo nu en dan wat eenzaam is. Om daar verandering in te brengen, heeft ze besloten om mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw. Lukt het haar om een leuke man over te houden aan haar deelname aan het programma?

Michelle in Boer Zoekt Vrouw

Michelle is te zien in Boer Zoekt Vrouw. Michelle heeft haar eigen champignonkwekerij in Noord-Brabant en is dolgelukkig met haar werk. Toch zou ze nu graag nog een leuke man aan haar zijde willen. Met 326 brieven voor Michelle moet er vast wel iets leuks inzitten. Wat ze zoekt, weet ze heel goed. “Iemand die lief is voor mij. Iemand met wie ik samen kan zijn, die er altijd voor me is. Iemand die handig is zou ook wel leuk zijn! Ik vind het leuk als iemand initiatief neemt en actief is. Die het leuk vindt om spontaan samen dingen te doen. Ik hou niet van lang vooruit plannen”, zo vertelde Michelle al.

Ze heeft naar eigen zeggen ook zeker wel iets te bieden. Iemand die bij haar terechtkomt, kan rekenen op een heleboel energie. “Ik ben heel lief en zorgzaam. Eigenlijk te lief en te zorgzaam. Als ik een vriend heb, doe ik daar alles voor waardoor ik mezelf weleens voorbij loop. Dat was in het verleden en inmiddels heb ik daar wel van geleerd en kan ik daar – hopelijk – een goede balans in vinden.”

Michelle champignonkwekerij

Michelle is haar meeste tijd op dit moment nog kwijt aan de champignonkwekerij. Toch zoekt ze niet echt een man die haar wil helpen met haar bedrijf. “Nee. We zijn al met genoeg mensen in het bedrijf. Het is niet handig als er nog eentje bijkomt.”

Het is Michelle gelukt om in Boer Zoekt Vrouw de liefde van haar leven te vinden. Ze koos in aflevering 12 voor Maarten ten koste van Ruud. Bij de reünie bleek dat Maarten en Michelle nog bij elkaar zijn en gelukkiger zijn dan ooit.