Sterren op TV
Michelle Groenendal vriendin Nick Viergever

Michelle Groenendal is de vriendin van Nick Viergever

Michelle Groenendal is de vriendin van Nick Viergever. De voetballer zat lang alleen maar op de bank bij Ajax, maar speelt tegenwoordig al een stuk vaker. Daarbij wordt hij gesteund door zijn vriendin Michelle.

Nick Viergever en Michelle Groenendal houden hun privéleven geheim

Er is niet zo heel veel bekend over het privéleven van Ajax-verdediger Nick Viergever en zijn vriendin Michelle Groenendal. Zij heeft haar profielen op social media in ieder geval afgesloten voor het grote publiek. Gelukkig is Viergever zelf zo nu en dan wél scheutig met de selfies en dergelijke, waardoor we weten hij geregeld musicals bezoekt met zijn vriendin Michelle.

Ook houden de twee ervan om lekker uit eten te gaan in Amsterdam en hebben ze twee hondjes, Dexx en Leo. Nick Viergever deed het een tijdje terug erg goed bij AZ in het AFAS Stadion en verdiende zo een mooie transfer naar Ajax.

Michelle zag hoe haar vriend Viergever een moeilijke tijd doormaakte bij Ajax

In de ArenA kwam hij echter niet zo heel erg veel aan de bak, aanvankelijk dan. De verdediger vertelde aan De Telegraaf: “Er waren fases dat ik er helemaal doorheen zat. Dan was ik gefrustreerd, omdat ik al zo lang op de bank zat. Maar we zaten met Mike van der Hoorn, Lasse Schöne, Ricardo van Rhijn, John Heitinga en Diederik Boer in hetzelfde schuitje, dus dan sleur je elkaar erdoorheen.”

In het seizoen 2016-2017 was de voetballer wel heel erg belangrijk voor zijn club. Daley Sinkgraven raakte in de tweede seizoenshelft geblesseerd, waardoor Viergever vaak als linksback in moest vallen. Dat deed hij met verve, onder meer in de Europa League-uitwedstrijd tegen het Duitse Schalke 04. Ajax leek geklopt, maar een doelpunt van de stopper zorgde voor verlichting, waarna Amin Younes het afmaakte. Bovendien kan Mihcelle Groenendal haar vriend zo nu en dan zelfs voor het Nederlands elftal zien spelen!

Michelle Groenendal kun je volgen via Instagram en Facebook.