Sterren op TV
Michelle doet mee aan Ex On The Beach seizoen 9

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Michelle doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

De prachtige Rotterdamse Michelle doet mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Ze zal direct in de eerste aflevering te zien zijn die uitgezonden wordt op 14 mei vanaf 22:00 op MTV.

De knappe Michele is namelijk één van de 8 originals die meedoet aan dit seizoen. De 20-jarige Michelle is enorm populair op TikTok. Haar video’s hebben in totaal al bijna 20 miljoen likes gehaald. Ook heeft de 20-jarige méér dan 350.000 volgers.

Michelle original Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Michelle original Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

Michelle, is één van de originals die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Janey, Dylan van der Wal, Michelle, Joey, Jonna, Giorgina, Ellen en Marc-Junior zijn de andere originals. De 20-jarige deelneemster is een pittige tante. Ondanks ze nog maar 20 jaar oud is, heeft ze al veel exen. Een aantal exen van haar liggen nog steeds gevoelig, als deze komen, kan de hel losbreken.

Passie voor dansen

De ‘Ex On The Beach’-deelneemster heeft een passie voor dansen. Dat is wel te zien op haar TikTok-account. Elke week plaatst ze meerdere TikToks waarin ze er vrolijk op los danst. De dansmoves van Michelle gaan we zeker zien in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch/

@michellelatishaaa #foryou ♬ som original – DISCORD LINK IN BIO
@michellelatishaaa mn zelfwaarde liet k achter het moment dat ik het vliegtuig instapte, anyways tis best koud weer he laatste paar dagen bah #eotbdd #eotbdds9 #mtv #mtvnl #exonthebeachdoubledutch #eotb #exonthebeach ♬ messi is the goat – CINEXTV
Michelle en Dylan

Michelle en Dylan

Michelle was al snel ondersteboven van de charmante Dylan. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen was er al wederzijdse interesse. In de tweede aflevering van MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was te zien dat het stel seks had.

Ook interesse in Maxim en Lex

Ook interesse in Maxim en Lex

Michelle, heeft niet alleen interesse in Dylan, maar ook in Maxim en Lex. Ze is zelfs op date geweest met Maxim. Maxim en Michelle hebben niet gezoend omdat Ellen daar geen goed gevoel bij had.

Maxim, is namelijk de ex van Ellen. Toen Lex in de villa kwam als ex van Janey, kreeg hij een extra power. De 20-jarige mocht bepalen wie van de kandidaten er nooit naar huis gestuurd mocht worden, hij koos uiteindelijk voor Michelle. Zij gaf aan dat ze helm wel had willen pijpen.

Eerste trio

Michelle, Dylan en Ellen hadden het eerste trio van dit seizoen. Toen Marc-Junior niet met haar in de hut wilde slapen, maar met zijn ex Janey, begon Ellen ook aandacht te zoeken van Dylan. Van Michelle mocht ze lekker meedoen, ze hebben er in ieder geval van genoten.