Sterren op TV
Michelle Ex on the Beach Double Dutch Alex

Michelle ex Alex uit Ex on the Beach Double Dutch

Michelle is de ex van Alex Maas in Ex on the Beach Double Dutch. In dezelfde aflevering als Lisa Sace kwam ook deze jongedame aan op het eiland om de boel eens flink op scherp te zetten. In tegenstelling tot Lisa, zijn Alex en Michelle echter wel goed uit elkaar gegaan. Toch heeft ze wel nog het één en ander te bespreken met de voormalig Temptation Island verleider en dat kan mooi nu ze meedoet aan EOTBDD.

Michelle in Ex on the Beach Double Dutch

Michelle is te zien in Ex n the Beach Double Dutch. Michelle is 21 jaar oud en aangespoeld als de ex van Alex. Ze omschrijft zichzelf als een opvliegerig type. “Als mij iets niet aanstaat, dan zeg ik het wel. Met drank op, kan ik nog wel heftiger reageren.”

“Een pluspunt aan mezelf, vind ik wel dat ik lange benen heb. Ik ben hier gekomen om te kijken of Alex zijn fouten kan zien”, aldus Michelle. Alex is in eerste instantie blij dat uitgerekend Michelle is aangespoeld. Maar of dat de komende weken ook zo blijft, moet nog blijken.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas