Sterren op TV
Michelle Bullens Idols

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Michelle Bullens op jacht in Idols

Michelle Bullens is één van de verrassingen bij Idols 2017. De 21-jarige uit Zaltbommel bleef tijdens de audities behoudens de versnelde ronde beeld. Daarin kreeg ze wel een volmondige ja van de jury van Idols. Eenmaal tijdens de chorusline viel ze flink op en zit bij de laatste 21 kandidaten bij Idols.

Michelle Bullens valt op tijdens chorusline Idols

Op Curaçao mag de muziekdocente laten zien wat ze waard is om ook de liveshows van Idols te halen. Met haar 21 jaar is Michelle Bullens nog jong en staat aan het begin van haar carrière, maar in het deelnemersveld van Idols is Michelle toch pardoes één van de oudere kandidaten.

Het zal moeten blijken of ze dit om kan zetten in haar voordeel. Tijdens de chorusline ronde bleek dat in ieder geval wel het geval. Allebei de rondes wist ze overtuigend door te komen. Sterker nog, de normaal toch zeer kritische Ronald Molendijk gaf haar zelfs een volmondige ja om mee te gaan naar de derde fase van Idols.

Michelle op Herman Brood Academie

Michelle Bullens geeft zangles en studeert daarnaast nog aan de Herman Brood Academie. Ook werkt ze in de horeca bij Bridag en bij hockeykampen van Matchplay. Tussendoor werkt Michelle hard aan haar muziek- en zangcarrière. Bij MUSH is ze zowel singersongwriter, zangeres, toetsenist én gitarist.

De afgelopen jaren heeft ze daarnaast ook al regelmatig op een podium gestaan, zoals tijdens Appelpop in Tiel. Ook maakte ze begin dit jaar kans om op het podium te staan met Karin Bloemen. Bloemen nodigt tijdens haar tournee Volle Bloei in ieder theater een lokaal talent uit en in Zaltbommel maakte Michelle indruk met haar vertolking van Stronger Then Me van Amy Winehouse, maar uiteindelijk viel ze bij de laatste drie af.

Bullens omschrijft zichzelf een vrij nuchter persoon. “Heel spontaan, kan wel tegen een stootje, drukte of een grote mond.” Dat zijn eigenschappen die ze bij Idols goed kan gebruiken, want het zal een slijtageslag blijven op jacht naar de liveshows en de mogelijke eindoverwinning.

Michelle Bullens van Idols is te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Geplaatst door Michelle Bullens op zaterdag 11 maart 2017

Geplaatst door Michelle Bullens op zaterdag 11 maart 2017