Sterren op TV

Michel Mölder vriend van Anouk Maas

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 09:01 am

Michel Mölder is de vriend van Anouk Maas, een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres. Anouk, die in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Zoë Xander vertolkte, is sinds 2018 samen met haar geliefde.

Michel Mölder vriend Anouk Maas

Michel Mölder woont momenteel in Amsterdam samen met zijn vriendin Anouk Maas. Hij werkt als fotograaf en filmmaker. De carrière van Michel begon in 2004, toen hij als cameraman voor de televisie aan de slag mocht.

Michel, die zichzelf als ‘nerd-achtig’ en ‘een einzelgänger die graag nieuwe mensen ontmoet’ omschrijft, is nog altijd idolaat van de magie van een goede video, maar heeft inmiddels toch een lichte voorkeur gekregen voor de fotografie.

Op zijn Instagram-pagina zien we dat de vriend van Anouk Maas al de nodige BN’ers, waaronder Geraldine Kemper en Jan Versteegh, voor de camera heeft gehad.

Anouk Maas leerde vriend Michel Mölder op de set kennen

Anouk Maas is sinds medio 2018 officieel samen met de zes jaar oudere Michel Mölder. Aan Story vertelde de actrice al eens: “We hebben elkaar leren kennen op de set. Hij stond achter de camera, ik ervoor. Toen al hadden we een klik. Van verliefdheid was echter nog geen sprake. Daarna is ons contact verwaterd.”

In 2018 kwamen ze elkaar opnieuw tegen. “We maakten een afspraak in de kroeg. Eigenlijk vooral om eens bij te praten na al die tijd. In plaats daarvan sprong de vonk tussen ons over. Sinds die dag zijn we niet meer uit elkaar geweest. En geloof me: we zijn heel gelukkig.”

Anouk Maas actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden

De meeste mensen kennen Anouk Maas uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze vertolkte daarin de rol van Zoë Xander, totdat de productie achter GTST haar in 2019 besloot uit de serie te schrijven. Maar het belangrijkste is dat ze met haar vriend Michel Mölder nog altijd (bijna) alleen maar Goede Tijden kent!

Dit bericht bekijken op Instagram

Das die “van mij” ☺️

Een bericht gedeeld door A N O U K – O L L Y M A A S (@anoukmaasofficial) op