Sterren op TV
Michel Heel Holland Bakt

Michel kandidaat in Heel Holland Bakt

Michel staat in Heel Holland Bakt misschien wel voor een makkie. Je taart laten beoordelen door Janny en Robèrt is natuurlijk geen kattenpis. Maar als je iedere dag gewend bent dat je drie zonen je op je vingers kijken en zeer kritisch proeven, dan is de witte tent van HHB misschien wel een peulenschilletje.

Michel besmet met bakvirus

De 46-jarige Michel is zelfstandig ondernemer en gaat nu dus de uitdaging aan bij Heel Holland Bakt. Liefst 23 jaar woont hij samen met zijn vriendin en samen hebben ze drie zonen.

Die zitten thuis aan de keukenbar om toe te kijken hoe Michel zich in het zweet werkt voor weer een lekkere taart. Al een jaar of vijf heeft Michel last van het bakvirus, waar zijn deelname aan Heel Holland Bakt dus is uitgerold.

Niet zenuwachtig voor HHB

Echt zenuwachtig is Michel niet voor HHB. “Ik heb wel zin in de tent”, zegt hij in het introductiefilmpje van HHB. “De finale zou al goed zijn, maar ik ga natuurlijk om te winnen.” Michel heeft het bij Heel Holland Bakt in ieder geval geschopt tot de witte tent, want hij zit uit honderden inschrijvers bij de beste vijftien thuisbakkers van Nederland.