Sterren op TV
Michaela Chisnall vrouw vriendin

Michaela Davis de vrouw van Dave Chisnall

Michaela Davis gaat sinds januari 2017 door het leven als de vrouw van Dave Chisnall. In het voetbalstadion van Morecambe is het stel getrouwd, waardoor ze nu Michaela Chsnall heet. Samen hebben de twee ook een dochter Lexie Rose.

Michaela gooit zelf ook een aardig pijltje

Sinds Chisnall over is gestapt naar de PDC, nadat hij eerder al de finale van Lakeside haalde, moet hij behalve zijn vriendin bezig houden ook druk aan de slag met de opvoeding. Lexie Rose werd in 2011 geboren en zo stond hij luiers te verschonen terwijl hij Phil Taylor uit het wereldkampioenschap gooide.

De Engelsman uit St. Helens is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste topper bij de PDC, hij staat in de top-10 van de wereld en mag dan ook deelnemen aan alle grote toernooien zoals de Premier League Darts en uiteraard het PDC World Darts Championship. Ondertussen gooit Michaela ook een aardig pijltje. De twee zijn elkaar in 2010 rond een dartstoernooi tegen het lijf gelopen en hebben inmiddels al zeer lang een relatie.

Michaela gepromoveerd van vriendin naar vrouw Chisnall

In 2017 kwam het tot de bruiloft, al ging dit nog bijna mis. Het paar stond al in de kerk toen bleek dat de ringen waren vergeten. Deze kleine crisis werd snel opgelost en er was slechts een vertraging van tien minuten, waardoor de vriendin van Dave Chisnall werd gepromoveerd tot de vrouw van Chizzy.

Op de huwelijksreis moet het paar nog wel even wachten, omdat Chizzy alweer toernooien op de agenda had staan. Opvallend genoeg is Michaela Chisnall zelden te zien bij grote toernooien van haar man en de laatste jaren zijn ze zelfs afzonderlijk op vakantie geweest. Dat krijg je blijkbaar van zulke drukke agenda’s als topdarter. Probeer alleen geen vervelende opmerkingen te maken over haar man, want ze haalt op Twitter nog wel eens venijnig uit.

Michaela Chisnall is ook te volgen op Twitter en Facebook.

Geplaatst door Michaela Chisnall op maandag 5 oktober 2015