Sterren op TV
Matt en Emma, Ronan en Mick en Imogen en Ben in Een Nacht Met Mijn Ex

Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell in Een Nacht Met Mijn Ex

Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell doen mee aan Een Nacht Met Mijn Ex. In het programma brengen ex-geliefden opnieuw 24 uur met elkaar door. De grote vraag daarbij is of ze hun relatie nieuw leven in willen blazen. Ze beginnen dan ook met een avond waarin ze al hun problemen moeten bespreken en duiken vervolgens een tweepersoonsbed in. Bloeit er opnieuw liefde?

Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell

Michael en Saar, Natasja en Jeffrey en Sascha en Mitchell zijn te zien in Een Nacht Met Mijn Ex. De drie voormalig stellen hadden in het verleden een relatie, maar die is niet in stand gebleven. Om te beginnen waren Michael en Saar een jaar lang dolgelukkig, totdat Saar een burn-out kreeg en al snel bleek dat Michael daar niet mee om kon gaan. Nu, zes jaar later, wil Michael kijken of er nog iets in zit voor Saar en hem, want missen doet hij haar zeker.

Natasja hoopt Jeffrey weer voor zich terug te winnen. Liefst zes jaar lang waren de twee dolgelukkig met elkaar, totdat het drie jaar geleden misging. Jeffrey baalde van het gedrag van Natasja tijdens en na de relatie. Kan hij zich daar nu overheen zetten? Ook Sascha en Mitchell doen een nieuwe poging. Al twee jaar lang hebben ze elkaar niet meer gezien, nadat Mitchell in hun relatie van liefst vier jaar vreemd was gegaan. Groeien de twee weer nader tot elkaar?