Sterren op TV
Michael en Jowi Lekker Slim

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 november 2016

Laatst Geüpdatet: 10 november 2016

Michael en Jowi zijn duo in Lekker Slim

Michael Langeveld en Jowi van den Bosch doen mee aan Lekker Slim. Het duo kan er in de ultieme quiz op RTL5 achter komen of ze slimmer zijn dan ze zelf verwachtten. Al is het natuurlijk ook mogelijk dat het totaal de andere kant op valt. Michael en Jowi zijn in ieder geval al jaren goed bevriend met elkaar en misschien dat dat het duo kan helpen om de nodige vragen goed te beantwoorden.

Michael en Jowi in Lekker Slim

Michael Langeveld en Jowi van den Bosch doen als duo mee aan Lekker Slim. Direct in de eerste aflevering kwamen beide heren alvast voorbij. De eerste vraag die Michael en Jowi moesten beantwoorden, was de vraag wat Carpe Diem nou eigenlijk betekent. “Nog nooit van gehoord. Is dat Engels of zo”, vroeg Michael zich af. Jowi bleek op zijn beurt wat beter op de hoogte. “Je hebt wel veel mensen met van die tattoos. Veel van die vrouwkes met van die tattoos van Carpe Diem”, legde Van den Bosch vervolgens uit.

Mede daardoor kwamen Michael en Jowi uiteindelijk wel op het juiste antwoord: Pluk de dag. Het duo kon zich niet voorstellen dat dames Carpe Diem op hun huid zouden tatoeëren als het zou staan voor gehaktdag of nieuwjaarsdag. De mannelijke deelnemers hadden echter geen idee hoe de kaarten heten waar je de toekomst mee kunt voorspellen. Ze houden het dan ook maar bij Fagot.

Wie zijn Michael en Jowi?

Michael en Jowi zijn allebei 23 jaar oud. De eerstgenoemde jongeman is afkomstig uit Oosterhout en woont daar nog altijd. Nadat hij volgens zijn Facebook-pagina gestudeerd heeft aan het Radius College, is hij tegenwoordig loodgieter.

Jowi is op zijn beurt afkomstig uit Breda en tegenwoordig woonachtig in Oosterhout. Hij zat in het verleden samen met Michael op het Hanze College. Tegenwoordig is Jowi automonteur. Beide heren blijken overigens liefhebbers van auto’s te zijn. Of die kennis daarover ze ook gaat helpen in Lekker Slim, gaan we snel merken.

Michael is te volgen via Facebook en ook Jowi is te volgen via Facebook.