Sterren op TV
Michael Fijtje Lothman Ik Vertrek

Michael en Fijtje in Ik Vertrek naar Piemonte Italië

Michael en Fijtje gaan in Ik Vertrek naar Piemonte, Italië. Het stel droomt er al jaren van om Nederland ooit achter te laten om in een ander land een nieuw bestaan op te bouwen. Als ze uiteindelijk een keuze hebben gemaakt qua land, gaan ze op zoek naar een geschikte plek om zich samen met hun kinderen van twaalf en negen te settelen.

Michael en Fijtje in Ik Vertrek

Michael en Fijtje doen mee aan Ik Vertrek. De twee dromen ervan om te vertrekken vanuit Nederland, ondanks dat ze daar altijd gelukkig zijn geweest. Nu weet de familie Lothmann ook eindelijk waar ze terecht willen komen, namelijk in Italië. De twee vertrekken dan ook naar Piemonte, een streek in het Noorden van Italië.

Vader Michael, moeder Fijtje en kinderen Matthijs (12) en Suusje (9), komen uiteindelijk bij een vervallen kasteel uit. Dat kasteel moet nog volledig worden opgeknapt. Daarnaast heeft het stel de grote droom om ook een camping te starten met zes luxe safaritenten. Een groot nadeel voor de familie is dat de kinderen niet helemaal achter de overstap staan.

Hoe is het nu met Michael en Fijtje?

De aflevering van Michael en Fijtje werd in 2015 uitgezonden en het is dan ook duidelijk dat de twee inmiddels al een stuk verder zijn. Michael en Fijtje zijn de trotse eigenaren van Tenuta Il Castelleto en daar hebben ze al heel wat vakantiegangers mogen verwelkomen.

Op de heuvel staan nu dan ook een aantal luxe lodge-tenten en ook de villa is volledig verbouwd en heeft nu twee ruime villa-appartementen. Verder zorgt de plek voor adembenemend uitzicht over de landerijen en de stad. De familie is dan ook erg gelukkig in Italië.