Sterren op TV
Mevrouw Vos, Hogerwerf en Oosterhof in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak vogelterreur

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Mevrouw Vos en de vogelpoep in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Mevrouw Vos keert in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terug op de zaak die ze aanspande in het SBS6-programma. ze had namelijk grote overlast in haar tuin van vogelpoep. De schuldige is volgens mevrouw Vos haar buurvrouw mevrouw Oosterhof.

Heftige zaak Vos tegen Oosterhof

In Mr. Frank Visser doet Uitspraak was de zaak tussen mevrouw Vos en mevrouw Oosterhof heftig. De twee buurvrouwen hebben elkaar pas één keer gesproken en Oosterhof zou ervoor verantwoordelijk zijn dat er continu vogelpoep in de tuin van Vos ligt. Vos is daarop al eens zo boos geworden dat ze met van alles en nog wat naar de vogels heeft gegooid. Ook zou mevrouw Vos hebben gedreigd. ““Kom dan maar niet bij mij in de buurt, want dan kun je je tanden van de stoep af rapen.”

Hoe is het nu met Mevrouw Vos?

Mr. Frank Visser stelde mevrouw Oosterhof in het gelijk. Ze mag de vogels voederen en mevrouw Vos moet zelfs op haar tellen gaan passen, ze wordt aangepakt op haar gedrag. “Dat kan natuurlijk niet door de beugel en dat weet u zelf ook heel goed. Ik zal mevrouw daarom verbieden daarmee door te gaan. En dus voortaan, in gewoon Nederlands, het fatsoen houden”, luidt het oordeel.

In Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? keert Viktor Brand terug naar mevrouw Vos om te zien hoe het er nu voor staat. Is de tuin inmiddels poepvrij en kan er weer normaal gewoond worden, of is de buurt inmiddels een volledig broeinest van onrust geworden.

Lees meer over de oorspronkelijke zaak tussen mevrouw Vos en mevrouw Oosterhof.

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?:
Pieter en de Spaanse Pepita
Ruud, Jolanda en Bertus