Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Mevrouw Bosch steggelt met familie Roelvink in De Rijdende Rechter

Mevrouw Thea Bosch en de familie Roelvink hebben De Rijdende Rechter nodig om een einde te maken aan gesteggel dat inmiddels al tijden duurt. En dat terwijl Mevrouw Bosch en de familie Roelvink het voorheen uitstekend met elkaar konden vinden.

Mevrouw Bosch tegenover familie Roelvink in De Rijdende Rechter

De ruzie tussen mevrouw Bosch en de familie Roelvink gaat in De Rijdende Rechter om een aantal energierekeningen. Thea Bosch woont op de boerderij van de familie Roelvink, samen met haar drie honden en acht puppy’s. Dit gaat allemaal in goed overleg met de verhuurders, maar als mevrouw Bosch in geldproblemen komt is dat het begin van het einde.

Thea Bosch moet haar woonruimte op de boerderij namelijk verlaten omdat ze de energierekening niet meer kan betalen. Er zit voor mevrouw Bosch niets anders op dan te verhuizen naar een ander huisje en dan komt het probleem om de hoek kijken.

Bosch en Roelvink willen allebei geld zien

De familie Roelvink vindt het prima als mevrouw Bosch de woonruimte verlaat, maar ze willen nog wel geld van haar zien voor niet betaalde rekeningen. Thea Bosch is een heel andere mening toebedeeld. Zij is er namelijk van overtuigd dat ze nog geld tegoed heeft van de familie Roelvink. Zoals gewoonlijk in De Rijdende Rechter is het het woord van de ene partij tegen het woord van de andere partij. Zonder tussenkomst van John Reid komen zij er niet uit en dus gaat de rechter polshoogte nemen in Eibergen, waar al het drama zich afspeelt.

De aflevering van De Rijdende Rechter heet Vuil Spel en dus zullen de emoties vermoedelijk weer hoog oplopen, maar wie heeft er nu gelijk? Moet Thea Bosch nog geld krijgen van de familie Roelvink of moet zij juist nog geld overmaken op de rekening van de familie Roelvink? De Rijdende Rechter geeft uitsluitsel.

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
Mevrouw Kolijn en haar scootmobiel
Meneer De Boer en buurman Borger
Mevrouw Halmans en buurman Etienne Damen
Meneer Kalmoua en garage Altijd Raak
Tonny en Helma Wijering tegen gemeente in De Rijdende Rechter
Maurice van der Bijl en Ethol Roozendaal in De Rijdende Rechter
Familie Zwiers en Familie Lebsk in De Rijdende Rechter
Yilmaz en Orazio in De Rijdende Rechter
Dirk Verus, Martin Vos en Rian van Sijll in De Rijdende Rechter
Familie Juffer en Van de Brug in Hard tegen Hard
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon