Sterren op TV
Mevrouw Liduin Mora autohandel Treur Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Mevrouw Liduin Mora en Autohandel Treur in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mevrouw Liduin Mora en Autohandel Treur staan lijnrecht tegenover elkaar in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Liduin kocht in 2014 een auto bij het autobedrijf van meneer Treur en dacht in ieder geval de komende maanden wel zonder problemen door te komen met de Peugeot 307 Break 2.0-16V XT. Al snel bleek echter het één en ander te mankeren aan de auto. Ze besloot de hulp van Mr. Frank Visser in te roepen.

Mevrouw Liduin Mora in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Mevrouw Liduin Mora kocht in september 2014 een nieuwe auto die haar de komende tijd trouw moest blijven. Ze kwam terecht bij de Peugeot 307 Break 2.0-16V XT automaat met invalide aanpassing van meneer Treur. Bij de aanschaf van de auto, waar ze na inruil van een Volkswagen Golf nog 7.100 euro voor betaalde, kreeg ze drie maanden garantie op de motor en versnellingsbak. Na een aantal dagen merkte Mora al dat de airco niet goed werkte.

Daarna volgden niet goed uitgelijnde voorwielen, stond ze met pech vanwege een kapotte sensor en later begaf ook de automatische versnellingsbak het. Uit een keuring van een deskundige op 15 maart 2016 bleek inderdaad het één en ander niet in orde. Mevrouw Mora wil dan ook geld zien van het garagebedrijf, dat wel zijn best heeft gedaan om een aantal problemen op te lossen.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in zaak Wrak van de Weg

in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak zien we hoe Frank Visser zich buigt over de zaak van mevrouw Liduin Mora tegen Autohandel Treur. Frank Visser is van mening dat Treur tekort is geschoten toen hij de auto afleverde met een niet goed werkende kachel/airco en dat niet spoedig kon herstellen.

Er werd een bedrag van 1.200 euro geëist, maar omdat Treur wel een eerdere mislukte reparatie van 229 euro had betaald, werd het bedrag teruggeschroefd naar 1.000 euro. Dat was ook het uiteindelijk bedrag dat betaald moest worden, omdat mevrouw Mora geen auto in topconditie kon verwachten. Als goedmaker kreeg mevrouw Mora ook nog een bos bloemen en een bot voor de hond cadeau.