Sterren op TV
Merijn van Lisa Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Merijn Murk vriend van Lisa in Temptation Island

Merijn Murk gaat samen met Lisa Samantha Pols de uitdaging aan in Temptation Island. Het is de vraag of ze de verleiding van anderen op het eiland in Thailand kunnen weerstaan. Of dat gaat lukken, komen we vanaf 2 februari te weten. Merijn heeft in ieder geval nog wat goed te maken met Lisa en kan zichzelf direct bewijzen in dit programma. Als Merijn echter ziet dat zijn vriendin met andere dames zoent, is het voor hem gelijk klaar. Hij wordt in de armen van versierder Pommeline gedreven, met wie hij nu een relatie heeft.

Wie is Merijn Murk uit Temptation Island?

Merijn Murk is afkomstig uit Nederland. De inmiddels 24-jarige jongeman werd geboren in Amsterdam en is tegenwoordig woonachtig in Almere-Stad te Flevoland. Hij houdt zich momenteel bezig met de studie commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft de nodige baantjes gehad als barman.

Tegenwoordig richt hij zich ook op een carrière als DJ. Als DJ Brooklyn reist hij de clubs af om mensen van verse hitjes te voorzien. Waar hij dat in het verleden als duo deed, is hij tegenwoordig éénmans. Werk van Merijn als DJ Brooklyn vinden we terug op SoundCloud.

Merijn Murk met Lisa in Temptation Island

Merijn Murk is al één jaar en zeven maanden samen met Lisa. Hun relatie ging echter niet altijd over rozengeur en maneschijn. Hij houd er zo nu en dan contacten met andere vrouwen op na en dat bevalt Lisa allerminst. Op Thailand in Temptation Island kan Merijn bewijzen zijn vriendin trouw te blijven. Hij hoopt dat het goed gaat komen. “Als het misloopt op het eiland, ben ik diep teleurgesteld. En dan is het voor ons wel einde verhaal. Dat is makkelijk”, vertelde Merijn al in een voorstelvideo. Het is in ieder geval duidelijk dat Murk op zijn tellen moet passen, want Lisa was zeer duidelijk. “Hij heeft geen kansen meer, dus die krijgt hij ook niet. En dan was het not meant to be, zeg maar.”

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lize & Jefferson, Jolien & Herbert en Rosanna & Niels.

Merijn Murk is te volgen via Instagram en Facebook.