Sterren op TV
Merel Pieter vtwonen verhuizen of verbouwen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Merel en Pieter uit Aalsmeer doen mee aan vtwonen: Verbouwen of Verhuizen. Het stel woont op dit moment nog samen met hun vier kinderen in een twee-onder-een-kap-woning uit de jaren’30. Het huis was prima geschikt toen de kinderen nog wat jonger waren, maar nu ze opgroeien begint het Merel en Pieter steeds meer op te vallen dat er toch te weinig ruimte is. In vtwonen: Verbouwen of verhuizen staan ze voor de grote vraag of ze het huidige huis gaan verbouwen of toch gaan vertrekken.

Merel en Pieter in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Merel en Pieter zijn te zien in vtwonen: verbouwen of verhuizen. Het is de grote vraag of ze kiezen voor verhuizen of verbouwen. Merel wil graag verhuizen, maar Pieter vindt het ook niet erg om zijn huidige woning grondig onder handen te nemen.

Er moet echter wel het één en ander gebeuren. Zo hebben ze de wens voor een grote woonkeuken, willen ze buiten met binnen verbinden en meer privacy creëren. Carlein Kieboom en Nicolette van Dam bekijken de wensen van het stel. Uiteindelijk moet blijken of het stel zal verhuizen of verbouwen.