Sterren op TV

Menno Horst de man van Malou Petter

Menno Horst is de man van Malou Petter, presentatrice en verslaggeefster van onder andere het NOS Jeugdjournaal en vanaf de zomer van 2019 het NOS Journaal. Menno was al lange tijd de vriend van Malou Petter. De twee bekroonden in de zomer van 2019 hun liefde met een sprookjesachtige bruiloft.

Menno Horst man Malou Petter

Menno Horst is geboren in Utrecht, maar doorliep zijn schooltijd in Zwolle, op de Christelijke Hogeschool Windesheim. Vermoedelijk leerde hij daar zijn vrouw Malou Petter kennen, want zij zat op dezelfde school.

Menno volgde er de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding van de eerste graad op het voortgezet onderwijs. Niet vreemd dus dat hij van 2011 tot 2017 als docent bewegingsonderwijs aan de slag ging, op de school OSG Schoonoord. Later werd de man van Malou Petter er teamleider onderbouw mavo, en die job voert hij nog steeds vol plezier uit.

In zijn vrije tijd gaat Menno er graag op uit met zijn grote liefde Malou. Zo waren ze in 2015 al eens samen in Colombia, bijvoorbeeld op Punta Gallinas: het noordelijkste punt van Zuid-Amerika, waar de oceaan en de woestijn in elkaar overlopen.

Menno Horst en Malou Petter getrouwd

In de zomer van 2019 bezegelde Malou Petter haar liefde voor vriend Menno Horst door te trouwen. Het werd een schitterende bruiloft in een idyllische tuin, met kennissen en familie om hun heen.

Ruim een week na de festiviteiten schreef Malou op Instagram dat ze ‘nog steeds op een roze wolk zat’, en dat kunnen wij op basis van de liefdevolle kiekjes maar al te goed begrijpen.

Malou Petter promoveert naar ‘grote mensenjournaal’

Malou Petter is geboren in Woubrugge, een dorpje vlakbij Alphen aan de Rijn. Ze studeerde net als man Menno Horst op het Windesheim. “Tijdens mijn studie journalistiek heb ik drie maanden stage gelopen bij het Jeugdjournaal. Het was zo leuk dat ik daarna ben gebleven. Ik heb als redacteur al veel mooie verhalen kunnen maken”, vertelt ze op de website van wat nu haar werkgever is: de NOS.

Daar is ze sinds 2017 het gezicht van het NOS Jeugdjournaal. En wat zal man Menno Horst (terecht) trots op haar zijn! Vanaf de zomer van 2019 maakte Malou promotie. Ze werd liveverslaggever voor het NOS Journaal.  “Ik ga verslaggeving doen bij het grote mensenjournaal. Dit vind ik zo tof. Ik moet altijd wachten tot zeven uur, als de uitzending van het Jeugdjournaal begint, ook als er iets ‘s ochtend gebeurt. Bij het journaal mag je meteen om twaalf of één uur live op televisie. Daar was ik altijd jaloers op.”

© Instagram