Sterren op TV

Menno Braakman man van Sabine Uitslag

Menno Braakman is de man van Sabine Uitslag, een Nederlandse politica, voormalig lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens het CDA en deelneemster aan Dancing on Ice. In augustus 2018 werd aangekondigd dat de twee gingen trouwen!

Menno Braakman man Sabine Uitslag

Menno Braakman heeft gewerkt als social media consultant en online communicatie manager, en heeft met Het Bierlokaal zijn eigen bedrijf gehad. Tegenwoordig is Menno actief bij Circles of Life en Inner Kompas als natuurlijke organisatie Strateeg, numeroloog en Spreker.

In 2014 trouwde Sabine Uitslag met haar tien jaar jongere vriend Menno Braakman. Ze waren toen al jaren samen en hebben twee dochters: Anna-Belle en Isa-Beau. Sabine en Menno wonen samen in Welsum.

Sabine Uitslag politica en zangeres

De in 1973 in Westerhaar-Vriezenveensewijk geboren Sabine Uitslag is voormalig lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens het CDA. Na de verkiezingen in 2012 stopte ze als Kamerlid.

Sabine Uitslag in The Voice of Holland en Dancing on Ice

Tegenwoordig zet Sabine zich vooral in voor de zorgsector, en gaat ze door het leven als zangeres. De blondine zat in de band Spinrock en deed mee aan The Voice of Holland, waar ze in het team van Marco Borsato zat.

Na haar avontuur in TVOH wacht nu een deelname aan een heel ander soort programma: Sabine gaat de ijzers onder binden voor een avontuur in Dancing on Ice.