Sterren op TV
Menno Aben The Voice of Holland TVOH zanger

Menno Aben in The Voice of Holland

Menno Aben doet mee aan The Voice of Holland. De zanger maakte zijn deelname aan de talentenjacht zelf bekend via zijn diverse social media-kanalen. Menno timmert al een tijdje aan de weg wat betreft zijn muziekcarrière, maar tot een echte doorbraak kwam het tot op heden nog niet. Misschien kan zijn deelname aan The Voice of Holland daar verandering in brengen.

Menno Aben in The Voice of Holland

Menno Aben doet mee aan The Voice of Holland. De zanger maakte via zijn social media-kanalen bekend dat hij de stap naar het programma heeft gezet. Of hij ook door is naar de Battles van de talentenjacht, wilde Menno nog niet verklappen. Wat we wel al weten, is welk nummer Menno Aben ten gehore heeft gebracht.

De zanger kwam al in meerdere reclameblokken voorbij en daarin was goed te horen dat Menno gekozen heeft voor Make it Rain van Ed Sheeran. Of hij daarmee de stoelen van Anouk, Ali B, Lil Kleine of Waylon gedraaid heeft gekregen, is nog even de vraag.

Menno Aben als zanger

Menno Aben heeft als zanger al de nodige optredens gehad, maar tevreden over zijn carrière is hij tot op heden nog niet. Met zijn deelname aan The Voice of Holland hoopt de zanger een volgende stap in zijn carrière te zetten.

Ondertussen heeft Menno ook gewoon nog een bijbaan. Zo werkt hij als bedieningsmedewerker bij restaurant TROTS in zijn woonplaats Alphen aan den Rijn. In zijn vrije tijd is hij naast zingen graag sportief bezig of met zijn familie.

Menno Aben is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Menno Aben (@mennoaben) op